Blog

Op deze pagina staan onze blogartikelen. Bijvoorbeeld over perfectionisme of de omgang met mentale weerbaarheid. Maar ook over de 5 bekendste problemen en oplossingen in teams en over RealDrives. We bieden een persoonlijke reis die over ontwikkeling en groei gaat. Een reis die voor nieuwe inzichten en ervaringen zorgt zowel op persoonlijk- als op team niveau. Een reis die een betere versie maakt van iedereen die kiest voor een coachingstraject.

Lees meer over:

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

TEAM ONTWIKKELING

OVERIGE

Diensten

COACHING

Met coachen helpen we jou als ondernemer, manager, professional of als team het gewenste doel te realiseren en we helpen jou jezelf verder te ontwikkelen.

Dit doen we door jou te inspireren, activeren, motiveren en door je te steunen.

TRAINING

Onze trainingen zijn praktisch, interactief en ervaringsgericht. Een training duurt minimaal een dagdeel, maar bestaat vaak uit meerdere dagdelen. Je doet nieuwe kennis en vaardigheden. We gaan hier ook mee oefenen.

Onze workshops zijn voor minimaal 2 uur te boeken.

REALDRIVES EN ANDERE TESTEN

RealDrives geeft een heel duidelijk en compleet beeld van wat mensen drijft en motiveert in de bijbehorende kleurentaal.

Het is het enige tool dat meet wat mensen drijft, hoe ze hun omgeving zien en beleven. Ieder persoon heeft een unieke kijk op de werkelijkheid.

RealDrives wordt zowel op individueel- als op teamniveau ingezet.

Ontvang ons gratis E-magazine!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.