Succesvol Verkopen Event op 5 november. Mijn kennissessie: Hoe blijft of wordt verkopen leuk in tijden van crisis?

OMZETCOACH.NL IS DE ORGANISATOR VAN DIT MOOIE SUCCESVOL VERKOPEN EVENT OP 5 NOVEMBER!

Het event duurt de hele dag en je bepaalt zelf hoe lang je erbij bent en aan welke sessies je op de dag wilt meedoen. Het zijn 24 kennissessies en 4 keynotes.

Mis het niet! Wil je hier ook bij zijn, stuur mij dan een DM of laat het via de bijdrage weten? Dan stuur ik je een persoonlijk bericht met de link naar het event. Je bepaalt zelf of en wat je wilt doneren aan het Ronald McDonald Huis te leiden. Dit is dan ook gelijk jouw ticketprijs.

Herken Je Dit Bij Jezelf?

Heb je het gevoel dat je méér rendement uit je verkoopinspanningen kunt halen?

Heb je na afloop van verkoopgesprekken wel eens het idee dat je het anders had moeten aanpakken?

Zou de conversie op je omzetkansen nog hoger kunnen met meer focus op het opvolgproces?

Vind je het soms uitdagend om mensen te overtuigen je producten te kopen?

Is je inkomen niet voorspelbaar genoeg of wil je meer verdienen en je omzetdoel voor 2020 verhogen?

Succesvol Verkopen Gaat Jou Helpen Om

Meer rendement uit je verkoopinspanningen en je marketingeuro’s te halen

Met meer zelfverzekerdheid en plezier je producten en diensten te verkopen

Gestructureerder te werken waardoor je meer omzetkansen creëert en verzilvert

Meer rust te krijgen rondom het verkoopproces én meer te verkopen met minder weerstand

Een hogere omzet en een betere marge te realiseren

Succesvol Verkopen voor ondernemers
5 november 2020

Wat maakt dat sommige verkopers succesvoller zijn dan anderen?

Met de handvatten en praktische tips uit dit programma, kun jij 2020 positief afsluiten en leg je de basis voor 2021, wellicht wel je meest succesvolle jaar ooit!

Wij gaan samen met jou aan de slag zodat jij een topverkoper wordt!

Commercieel denken, ontwikkel de juiste commerciële mindset

Een van de drie succesingrediënten van succesvol verkopen. Waarmee onderscheiden topverkopers zich van de rest? Verschillende sessies zullen dieper ingaan op mindset waaronder “Maak jezelf onaantastbar voor afwijzing” door je brein te trainen met hulp van Nicole Jongerius en “Bereik succes door er onvoorwaardelijk in te geloven”, Heidi Schuring neemt je mee in de wereld van de “The law of attraction”

Een gestructureerd verkoop- en marketingproces

Wil je écht de voorspelbaarheid van je omzet vergroten zodat je je minder zorgen hoeft te maken over je inkomen en je rust krijgt rondom het verkoopproces? Dan gaat deze dag je niet alleen aan het denken zetten maar ook helpen! Breng structuur aan in je marketing- en verkoopproces. Keynote spreker Franck Fielemon zal hierover uitwijden. Omzetcoach Jonathan Fokker zal een webinar geven waarin hij een exact stappenplan deelt over het creëren van virale content. Viraliteit is geen toeval en het behalen van je omzetdoel evenmin.

De opbrengst van het Succesvol Verkopen Evenement komt ten goede aan het Ronald McDonald Huis Leiden

In het Ronald McDonald Huis Leiden logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Willem-Alexander Kinderziekenhuis, onderdeel van het Leids Universitair Medisch Centrum. Hier zijn de ouders dag en nacht op loopafstand van het ziekenhuisbed. Om een verhaaltje voor te lezen. Om een nachtzoen te geven. Of voor het moment dat elke seconde telt. Ons doel is om 2.000,- bij elkaar te brengen om daarmee de speelkamer van het Huis in Leiden op te knappen.

Tijdens dit event geef ik zelf de volgende kennissessie:

13:30 Patrick Berghout – Hoe blijft (of wordt) verkopen leuk in tijden van druk en crisis?

In deze sessie ga je samen met Patrick een blik werpen op de belangrijkste uitdagingen van het afgelopen jaar. Wat heeft het je gekost en wat heeft het je gebracht? En hoe kun je er voor zorgen dat je werkgeluk weer meer terugkomt? Patrick heeft sales en business development functies vervuld, waarvan de laatste 10 jaar binnen de logistiek. Hij heeft altijd leuke uitdagende rollen gehad en met veel plezier in commerciële rollen gewerkt. De laatste jaren merkte hij dat hij zich steeds vaker aangetrokken voelde tot de groepsdynamiek en het coachen van collega’s. Zijn eigen werkgeluk werd steeds wat minder. Dit wilde hij weer terug en dit gunt hij anderen ook. Inmiddels heeft hij al enkele jaren zijn eigen coachings- en trainingspraktijk onder de naam PB Coaching Solutions. Hij wil het verschil maken door verder te gaan waar de ander stopt en zorgen dat de gestelde doelen ook echt beklijven. De rode draad in zijn persoonlijke- en teamcoachtrajecten is vaak het realiseren van meer werkgeluk voor de medewerker, de manager en/of het team. En voor de werkgever is het doel vaak een lager ziekteverzuim, lager personeelsverloop en een hogere productiviteit.

TMA - talenten motivatie analyse - patrick berghout

Gratis sparringsessie?

Behoefte om eens met een professional te sparren? Plan een gratis 30 minuten adviesgesprek. Deze sessie vindt plaats via Zoom, Teams of Skype of door gewoon te bellen.

Lees meer

TMA - talenten motivatie analyse - patrick berghout

Maandelijkse inspiratie mail ontvangen?

Schrijf je in voor mijn maandelijkse mail, vol met handige theoriëen en inspiratie uit de praktijk.

Open chat
1
Scan de code
Beste bezoeker,

Wil je even vrijblijvend sparren?

Groetjes,
Patrick