Omzetcoach.nl is de organisator van dit mooie Succesvol Verkopen Event op 5 november!

Het event duurt de hele dag en je bepaalt zelf hoe lang je erbij bent en aan welke sessies je op de dag wilt meedoen. Het zijn 24 kennissessies en 4 keynotes.

Mis het niet! Wil je hier ook bij zijn, stuur mij dan een DM of laat het via de bijdrage weten? Dan stuur ik je een persoonlijk bericht met de link naar het event. Je bepaalt zelf of en wat je wilt doneren aan het Ronald McDonald Huis te leiden. Dit is dan ook gelijk jouw ticketprijs.

Herken Je Dit Bij Jezelf?

Succesvol Verkopen Gaat Jou Helpen Om

Succesvol Verkopen voor ondernemers
5 november 2020

Wat maakt dat sommige verkopers succesvoller zijn dan anderen?

Met de handvatten en praktische tips uit dit programma, kun jij 2020 positief afsluiten en leg je de basis voor 2021, wellicht wel je meest succesvolle jaar ooit!

Wij gaan samen met jou aan de slag zodat jij een topverkoper wordt!

Commercieel denken, ontwikkel de juiste commerciële mindset

Een van de drie succesingrediënten van succesvol verkopen. Waarmee onderscheiden topverkopers zich van de rest? Verschillende sessies zullen dieper ingaan op mindset waaronder “Maak jezelf onaantastbar voor afwijzing” door je brein te trainen met hulp van Nicole Jongerius en “Bereik succes door er onvoorwaardelijk in te geloven”, Heidi Schuring neemt je mee in de wereld van de “The law of attraction”

Een gestructureerd verkoop- en marketingproces

Wil je écht de voorspelbaarheid van je omzet vergroten zodat je je minder zorgen hoeft te maken over je inkomen en je rust krijgt rondom het verkoopproces? Dan gaat deze dag je niet alleen aan het denken zetten maar ook helpen! Breng structuur aan in je marketing- en verkoopproces. Keynote spreker Franck Fielemon zal hierover uitwijden. Omzetcoach Jonathan Fokker zal een webinar geven waarin hij een exact stappenplan deelt over het creëren van virale content. Viraliteit is geen toeval en het behalen van je omzetdoel evenmin.

De opbrengst van het Succesvol Verkopen Evenement komt ten goede aan het Ronald McDonald Huis Leiden

In het Ronald McDonald Huis Leiden logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Willem-Alexander Kinderziekenhuis, onderdeel van het Leids Universitair Medisch Centrum. Hier zijn de ouders dag en nacht op loopafstand van het ziekenhuisbed. Om een verhaaltje voor te lezen. Om een nachtzoen te geven. Of voor het moment dat elke seconde telt. Ons doel is om 2.000,- bij elkaar te brengen om daarmee de speelkamer van het Huis in Leiden op te knappen.

Tijdens dit event geef ik zelf de volgende kennissessie:

13:30 Patrick Berghout – Hoe blijft (of wordt) verkopen leuk in tijden van druk en crisis?

In deze sessie ga je samen met Patrick een blik werpen op de belangrijkste uitdagingen van het afgelopen jaar. Wat heeft het je gekost en wat heeft het je gebracht? En hoe kun je er voor zorgen dat je werkgeluk weer meer terugkomt? Patrick heeft sales en business development functies vervuld, waarvan de laatste 10 jaar binnen de logistiek. Hij heeft altijd leuke uitdagende rollen gehad en met veel plezier in commerciële rollen gewerkt. De laatste jaren merkte hij dat hij zich steeds vaker aangetrokken voelde tot de groepsdynamiek en het coachen van collega’s. Zijn eigen werkgeluk werd steeds wat minder. Dit wilde hij weer terug en dit gunt hij anderen ook. Inmiddels heeft hij al enkele jaren zijn eigen coachings- en trainingspraktijk onder de naam PB Coaching Solutions. Hij wil het verschil maken door verder te gaan waar de ander stopt en zorgen dat de gestelde doelen ook echt beklijven. De rode draad in zijn persoonlijke- en teamcoachtrajecten is vaak het realiseren van meer werkgeluk voor de medewerker, de manager en/of het team. En voor de werkgever is het doel vaak een lager ziekteverzuim, lager personeelsverloop en een hogere productiviteit.

Gratis sparringsessie?

Behoeften om eens met een professional te sparren? Plan een gratis 30 minuten adviesgesprek. Deze sessie vindt plaats via Zoom, Teams of Skype of door gewoon te bellen.

Of volg mij op LinkedIn en Instagram

Diensten van PB

COACHING

Door jou zo goed mogelijk te coachen helpen we jou als manager, professional of team je doel te realiseren zodat jij je verder kunt ontwikkelen.

Wij helpen jou door je te inspireren en te ondersteunen. Wij luisteren, stimuleren en motiveren jou zodat jij tijdens deze ‘reis’ steeds meer over jezelf leert en meer in je kracht komt te staan.

 • Loopbaancoaching
 • Life-coaching
 • Teamcoaching
 • Managementcoaching
 • Businesscoaching

TRAINING

Na afloop van de workshop of training zal jouw team of organisatie een echte boost hebben gekregen om de gestelde doelen te behalen. Nieuwe inzichten zorgen voor nieuwe energie en geven duidelijkheid.

Hoe ervaar je meer werkgeluk en werkplezier, hoe word je als leider sterker en krijg je jouw team weer enthousiast? Lukt het jou om op een effectieve manier gebruik te maken van timemanagement?

En wat denk je van een dag of zelfs meerdere dagen teambuilding? Even uit de vaste omgeving, lekker plezier maken en elkaar op een andere manier leren kennen. Dat zorgt voor een betere band en zal het onderlinge vertrouwen vergroten en je gaat als team beter samenwerken.

TESTEN

De testen die wij afnemen brengen drijfveren, talenten, competenties en verzuim in kaart. Vanuit de rapporten en analyses bepalen we de vervolgstappen.

 • RealDrives
  Geven inzicht in de eigen drijfveren en motivatie. Hoe laat je jouw team beter samenwerken?
 • TMA, Talenten Motivatie Analyse
  Deze test meet 22 drijfveren, 44 talenten en 53 competenties en leert je werken vanuit jouw talent
 • Verzuimmeting
  Dankzij deze test kun je een verzuimwinst van 25% realiseren en het welzijn en werkgeluk verhogen
Ontvang ons gratis E-magazine!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.