RealDrives – drijfveren meten van individuen en groepen

PB Coaching Solutions is gecertificeerd om RealDrives drijfverentesten af te nemen en te beoordelen met dank aan Hans Versnel en Patricia Engelaar-Kammeijer. Wil je meer weten stuur dan even een PB.

RealDrives is een heel krachtig tool en kan goed ingezet worden bij Teambuiding of (Team)coach trajecten. Het is geen waardeoordeel, maar je kunt wel zien wat er onder het oppervlak speelt bij het individu en het team. Dit zorgt voor een verdiepende dialoog samen.

Met RealDrives kun je de drijfveren van individuen en groepen
meten. In een RealDrives uitslag zie je niet alleen het drijfverenpatroon, maar ook hoe mensen en groepen naar hun omgeving kijken, en hoe zij hun gedrag aanpassen aan die omgeving.

RealDrives is uitermate geschikt om:

1. cultuurpatronen inzichtelijk en bespreekbaar te maken
2. de onderlinge samenwerking in en tussen teams te verbeteren
3. beter te begrijpen hoe je mensen moet motiveren
4. de communicatie effectiever te maken
5. te snappen waarom mensen doen wat ze doen
6. de organisatie beter te laten functioneren
7. leiderschap te professionaliseren

Een RealDrives uitslag vormt dan ook een goed uitgangspunt bij een individueel en team coachingstraject.

Gratis sparringsessie?

Behoeften om eens met een professional te sparren? Plan een gratis 30 minuten adviesgesprek. Deze sessie vindt plaats via Zoom, Teams of Skype of door gewoon te bellen.

Of volg mij op LinkedIn en Instagram

Diensten van PB

COACHING

Door jou zo goed mogelijk te coachen helpen we jou als manager, professional of team je doel te realiseren zodat jij je verder kunt ontwikkelen.

Wij helpen jou door je te inspireren en te ondersteunen. Wij luisteren, stimuleren en motiveren jou zodat jij tijdens deze ‘reis’ steeds meer over jezelf leert en meer in je kracht komt te staan.

 • Loopbaancoaching
 • Life-coaching
 • Teamcoaching
 • Managementcoaching
 • Businesscoaching

TRAINING

Na afloop van de workshop of training zal jouw team of organisatie een echte boost hebben gekregen om de gestelde doelen te behalen. Nieuwe inzichten zorgen voor nieuwe energie en geven duidelijkheid.

Hoe ervaar je meer werkgeluk en werkplezier, hoe word je als leider sterker en krijg je jouw team weer enthousiast? Lukt het jou om op een effectieve manier gebruik te maken van timemanagement?

En wat denk je van een dag of zelfs meerdere dagen teambuilding? Even uit de vaste omgeving, lekker plezier maken en elkaar op een andere manier leren kennen. Dat zorgt voor een betere band en zal het onderlinge vertrouwen vergroten en je gaat als team beter samenwerken.

TESTEN

De testen die wij afnemen brengen drijfveren, talenten, competenties en verzuim in kaart. Vanuit de rapporten en analyses bepalen we de vervolgstappen.

 • RealDrives
  Geven inzicht in de eigen drijfveren en motivatie. Hoe laat je jouw team beter samenwerken?
 • TMA, Talenten Motivatie Analyse
  Deze test meet 22 drijfveren, 44 talenten en 53 competenties en leert je werken vanuit jouw talent
 • Verzuimmeting
  Dankzij deze test kun je een verzuimwinst van 25% realiseren en het welzijn en werkgeluk verhogen
Ontvang ons gratis E-magazine!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.