REALDRIVES – DRIJFVEREN METEN VAN INDIVIDUEN EN GROEPEN

PB Coaching Solutions is gecertificeerd om RealDrives drijfverentesten af te nemen en te beoordelen met dank aan Hans Versnel en Patricia Engelaar-Kammeijer. Wil je meer weten stuur dan even een PB.

RealDrives is een heel krachtig tool en kan goed ingezet worden bij Teambuiding of (Team)coach trajecten. Het is geen waardeoordeel, maar je kunt wel zien wat er onder het oppervlak speelt bij het individu en het team. Dit zorgt voor een verdiepende dialoog samen.

Met RealDrives kun je de drijfveren van individuen en groepenmeten. In een RealDrives uitslag zie je niet alleen het drijfverenpatroon, maar ook hoe mensen en groepen naar hun omgeving kijken, en hoe zij hun gedrag aanpassen aan die omgeving.

RealDrives is uitermate geschikt om:

1. cultuurpatronen inzichtelijk en bespreekbaar te maken2. de onderlinge samenwerking in en tussen teams te verbeteren3. beter te begrijpen hoe je mensen moet motiveren4. de communicatie effectiever te maken5. te snappen waarom mensen doen wat ze doen6. de organisatie beter te laten functioneren7. leiderschap te professionaliseren

Een RealDrives uitslag vormt dan ook een goed uitgangspunt bij een individueel en team coachingstraject.

TMA - talenten motivatie analyse - patrick berghout

Gratis sparringsessie?

Behoefte om eens met een professional te sparren? Plan een gratis 30 minuten adviesgesprek. Deze sessie vindt plaats via Zoom, Teams of Skype of door gewoon te bellen.

Lees meer

TMA - talenten motivatie analyse - patrick berghout

Maandelijkse inspiratie mail ontvangen?

Schrijf je in voor mijn maandelijkse mail, vol met handige theoriëen en inspiratie uit de praktijk.

Open chat
1
Scan de code
Beste bezoeker,

Wil je even vrijblijvend sparren?

Groetjes,
Patrick