Je staat op een kruispunt. Het roer moet om! Maar hoe? De reis helpt je een betere regisseur te worden van je eigen leven. Een nieuwe route; de Expeditie Essentie! Ga je mee?

De reis heeft me inzichten en rust gebracht. Wat ik eerder ontvluchtte heb ik een plek gegeven. Het was een fijne groep en pure begeleiding.
Marga

€1.995,- excl. btw, incl. een eigen kamer

INTERESSE IN DEZE REIS!?

Kun je niet wachten om een nieuwe weg in te slaan? En wil je met ons mee op reis? Of twijfel je of dit wat voor jou is? Plan dan een ‘gratis’ en vrijblijvende intake in mijn agenda in. 

Wil je op de hoogte blijven van onze Expeditie Essentie reizen vul dan hier je gegevens in. Een vraag mag natuurlijk ook!

Of

Mee naar Malaga

Je staat op een kruispunt. Het roer moet om!  Maar hoe? Of je wenst meer verdieping op je eigen drijfveren, visie, missie en je talenten beter wilt leren kennen en benutten.  Maar ook als je blokkades wenst op te ruimen, zodat je weer in je kracht komt te staan.

De reis maakt jou bewust van de route die het best bij jou past. Met deze reis wakker je moed en creativiteit aan. We richten ons op op energie, kracht en lef. Een nieuwe route; Expeditie Essentie!

Als je meegaat op reis zorgen wij voor een onvergetelijke ‘creatieve, avontuurlijke en innerlijke’ reis met een inspirerende groep. Tegelijkertijd mag en kun je genieten van al het moois dat deze locatie en de omgeving jou te bieden hebben.

Wat kun je verwachten?

Je start al voordat je in het vliegtuig stapt, met een intake en een opdracht en je ontwerpt a.d.h.v. een bewezen template, je eigen ontwikkelplan. Tijdens de reis ga je hiermee aan de slag. Je gaat naar huis met een actieplan op zak en een prachtige ervaring rijker. Uiteraard houden we contact met je. Daarnaast is de groep er ook om je te helpen en je netwerk te versterken.

We willen jou tijdens de reis alle aandacht geven die je verdient. Daarom zal de groep uit maximaal 12 personen bestaan. Het programma is maatwerk en bestaat uit individuele sessies afgewisseld met groepssessies. Workshops gericht op vrijer denken met bijv. beeld en Leo Serious Play. Maar we gaan ook hiken, mediteren en op avontuur. Verder zullen jullie elkaar als groep ook inspireren. Een mooie mix waarbij er ook voldoende tijd, rust en ruimte is voor jezelf. Dus ook voor ontspanning, reflectie en verdieping. 

Waar

Je reist met ons naar het overheerlijke Zuid–Spanje. De prachtige provincie Malaga in Andalusië heeft alles wat je nodig hebt. Hier wordt je geinspireerd door rust, ruimte, natuurschoon en een heerlijke locatie. Je verblijft in een Andalusisch landhuis (cortijo) met zwembad, veel buitenruimte en prachtig uitzicht op de bergen en de wijde omgeving. De locatie beschikt over een sauna en een restaurant. De accommodatie is van alle gemakken voorzien en je hebt een eigen kamer.

Wanneer

Deze reis vindt plaats van 3 t/m 8 okt 2024. Blok hem maar gelijk in je agenda.

Met wie

Jouw coaches, trainers en facilitators tijdens deze hele reis zijn Patrick en Angelique. Heb je een vraag, schroom niet deze te stellen. De totale groepsgrote zal uit maximaal 12 personen bestaan. 

Kosten

De kosten voor deze reis bedragen €1.995,-. Klik hier voor het complete pakket. 

TMA - talenten motivatie analyse - patrick berghout

Patrick berghout

Na mijn jarenlange ervaring in de logistiek, advisering en salesmanagement haalde ik steeds minder plezier, voldoening en zingeving uit mijn werk. In die periode ben ik een loopbaantraject gaan volgen en tot het inzicht gekomen dat ik het roer wilde omgooien. Ik ben mijn focus geleidelijk gaan verleggen naar persoonlijke ontwikkeling, groei en talentontwikkeling.  

Inmiddels zie ik het meer als mijn levensmissie om mensen te helpen bij het realiseren van meer werkgeluk en levensgeluk en hen optimaal gebruik te laten maken van hun drijveren en talenten. We maken het vaak veel te complex voor onszelf, terwijl het leven zo leuk kan zijn! 

Ik koos voor een nieuw pad en heb uiteindelijk mijn baan opgezegd. Inmiddels ben ik ruim 10 jaar met deze materie bezig, heb ik 5 jaar mijn eigen bedrijf en coach ik dagelijks mensen met hun levens- en loopbaanvragen.
 
Het resultaat is een duurzame verandering met meer zelfvertrouwen, lef, geluk, plezier, balans en/of focus en minder stress.

Angelique de Roos

Zet mijn tanden graag in complexe zaken om ze te versimpelen en er een ander licht op te laten schijnen. Ik hou van gesprekken met mensen met een ander perspectief, voor een verrijkend beeld. Van buiten de gebaande paden denken ga ik ‘aan’. Ik kijk in kansen en mogelijkheden.

In mijn vak als visueel artiest en Lego Serious Play coach en trainer komt alles voor mij samen. Van oorsprong ben ik kunstenaar en socioloog. Mijn ruime ervaring als manager, trainer en coach maken dat ik snel met je meedenk, kijk, goed luister en tot de kern kom. Met een creatieve blik transformeer ik dat voor jou in een beeld dat spreekt.

Ik vind het belangrijk dat we communicatie simpel en dichtbij onszelf houden. Ik geloof in beeld. Beeld is snel, krachtig, indringend en inspirerend. Beeld geeft ook alle ruimte aan andere gedachten, gevoelens en nieuwe ideeen, wel graag met een tikkie humor, daar hou ik van. Ik maak ieders verhaal graag zichtbaar. Ook dat van jou.

Kosten

De kosten voor de reis bedragen € 1.995 excl. btw.

Wat is inbegrepen in deze prijs?

Accommodatie
Eigen kamer, zwembad, sauna, grote tuin, restaurant, yoga ruimte

Coachings- en trainingsprogramma
Workshops gericht op vrijer denken met bijv. beeld en Lego Serious Play. Individuele sessies worden afgewisseld met groepssessies. Hiking, meditatie en avontuur zijn vaste onderdelen van het programma.

Transfer
Vervoer van en naar luchthaven

Maaltijden
Drie maaltijden per dag
Thee, koffie, water

Ontspanning
Er is aandacht voor ademhaling en mindfullness/meditatie.

Niet inbegrepen
Vlucht
Eten en drank buiten de accommodatie
Extra excursies 

Reviews

Open chat
1
Scan de code
Beste bezoeker,

Wil je even vrijblijvend sparren?

Groetjes,
Patrick