Reis

Wil je veranderen? Gun jezelf hiervoor rust en ruimte. Gun jezelf een prachtige reis!

Boek een reis en ontdek wie je bent en wie je wilt zijn.

Vanaf €1500,-

Schrijf je in!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ga met ons mee… mee op reis

Je bent wie je bent. Je bent gevormd door waar je vandaan komt, je opvoeding en door de keuzes die je hebt gemaakt. Ben je niet meer blij met wie je bent? Je kunt worden wie je graag wilt zijn. Jij kunt veranderen. Ga met ons mee op reis en zet hiermee de eerste stap.

Voor wie is deze reis?

In de maatschappij van nu gaat alles snel. En iedereen heeft het druk. Vaak te druk. Je hebt het gevoel dat je veel moet en snel ook. Te veel en te snel. Hierdoor heb je weinig tijd en ruimte voor zelfreflectie. En dit is juist wat nodig is en je helpt om overzicht te houden, in balans te blijven en de juiste keuzes te maken. Dit lukt als je jezelf rust en ruimte gunt. Ga je mee op reis?

Mee op reis naar Malaga

Deze reis is voor jou. Speciaal voor jou. Zodat jij de juiste balans weer vindt, richting kunt geven aan je leven en je opnieuw bewust wordt van de weg die bij jou past. Je ziet alles weer helder zodat je een plan kunt maken voor het bewandelen van de juiste route. Een nieuwe route. Als je meegaat op reis zorgen wij voor een mooie innerlijke reis. Tegelijkertijd mag en kun je genieten van al het moois dat deze locatie jou biedt.

Mooi Malaga

Onze reis gaat naar de provincie Malaga in Andalusië. Hier vind je alles wat je nodig hebt: rust, ruimte, mooie natuur en cultuur. Je verblijf is van alle gemakken voorzien; een prachtige villa (cortijo) met zwembad en een mooie tuin. Je kunt kiezen voor een kamer voor jou alleen of je deelt de kamer met iemand anders. De keuze is aan jou.

Jouw persoonlijke reis

We bereiden de reis, jouw reis, samen voor. Tijdens een intakegesprek bepalen we jouw persoonlijke doelen. Op locatie gaan we hiermee aan de slag zodat jij ze behaalt. Je gaat naar huis met een plan op zak en een prachtige ervaring rijker. Uiteraard houden we contact met je.

Kleine groep, alle aandacht

We willen jou tijdens de reis alle aandacht geven die je verdient. Daarom is de groep nooit groter dan tien personen. Het programma dat wij jou bieden bestaat uit individuele gesprekken en een aantal groepssessies en -activiteiten. Een mooie balans waarin voldoende tijd en ruimte is voor jezelf.

Inhoud van de reis

Je reist met ons naar het overheerlijke ZuidSpanje. De provincie Malaga in Andalusië heeft alles wat je nodig hebt: rust, ruimte, natuurschoon en cultuur. Je verblijft in een Andalusische villa met zwembad, veel buitenruimte en prachtig uitzicht op twee leuke witgekleurde dorpjes.

De accommodatie is van alle gemakken voorzien en je kunt kiezen uit een eigen kamer of gedeelde kamer samen met iemand anders.

Kosten 

Voor een eigen kamer betaal je € 1.795, voor een gedeelde 1.595.
Wat is inbegrepen in deze prijs:

 • Accommodatie
 • Coachingsprogramma
 • Transfer
 • Drie maaltijden per dag
 • Onbeperkt thee, koffie, fruit
 • Een massage
 • Een yogales
 • Aantal mooie uitstapjes


Niet inbegrepen:

 • Vlucht
 • Eten en drank buiten de accommodatie
 • Extra excursies

Wanneer gaan we op reis?

Deze reis vindt plaats van 10 15 oktober 2021. Hou maar vrij in je agenda!

Jouw coaches en facilitators tijdens deze hele reis zijn:

 • Patrick Berghout0614753614 www.pb-coachingsolutions.nl
 • Michiel van Buuren 0625104968 www.onlinelifecoaching.nl

Vanaf €1500,-

Schrijf je in voor de reis!

Kun je niet wachten om een nieuwe weg in te slaan? En wil je met ons mee op reis? Wij staan te popelen om samen met jou op reis te gaan. Na deze geweldige inspiratiereis in Andalusië kom jij terug met nieuwe inzichten, sta je weer in je kracht en maak jij de keuzes die je wilt. Je hoeft niet te blijven wie je bent als dat niet meer oké voelt; je kunt veranderen en daar helpen wij je bij.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ontvang ons gratis E-magazine!