Gun jij jezelf deze persoonlijke inspiratiereis naar het Zuid Spaanse Andalusië van donderdag 28 september tot dinsdag 3 oktober 2023?

Boek een reis en ontdek wie je bent en wie je wilt zijn.

Mee naar Malaga

Deze reis is interessant voor jou als je op een kruispunt staat in je carriere en/of leven en hier meer focus en rust in wil aanbrengen. Of als je meer verdieping wenst op je eigen drijfveren, visie, missie en je talenten beter wilt leren kennen en benutten.  Maar ook als je blokkades wenst op te ruimen, zodat je weer in je kracht staat.

De reis maakt jou bewust van de weg die het best bij jou past. Je wordt weer de regisseur van je eigen leven, ervaart meer plezier en kunt een plan maken voor het bewandelen van de juiste route. Een nieuwe route!

Als je meegaat op reis zorgen wij voor een mooie innerlijke reis met een inspirerende groep. Tegelijkertijd mag en kun je genieten van al het moois dat deze locatie en de groep jou te bieden heeft.

Mooi Malaga

Onze reis gaat naar de provincie Malaga in het prachtige Andalusië. Hier wordt je geinspireerd door de: rust, ruimte, mooie natuur en cultuur. En niet te vergeten door de groep zelf. Je verblijf is van alle gemakken voorzien; een prachtige landhuis (cortijo) met zwembad en een mooie tuin midden in de natuur. Je kunt kiezen voor een kamer voor jou alleen of je deelt de kamer met iemand anders. De keuze is aan jou!

Jouw persoonlijke reis

We bereiden de reis, jouw reis, samen voor. Tijdens een intakegesprek bepalen we jouw persoonlijke doelen. Op locatie gaan we hiermee aan de slag zodat jij ze behaalt. Je gaat naar huis met een plan op zak en een prachtige ervaring rijker. Uiteraard houden we contact met je. Daarnaast is de groep er ook om je te helpen en je netwerk te versterken.

Groep 12-16 personen, maar toch
alle aandacht

We willen jou tijdens de reis alle aandacht geven die je verdient. Daarom is zal de groep uit maximaal 16 personen bestaan. Het programma dat wij jou bieden bestaat zowel uit individuele gesprekken als ook uit groepssessies en -activiteiten. Verder zullen jullie elkaar als groep ook inspireren. Een mooie mix waarin voldoende tijd en ruimte is voor jezelf.

Inhoud van de reis

Je reist met ons naar het overheerlijke Zuid–Spanje. De provincie Malaga in Andalusië heeft alles wat je nodig hebt: rust, ruimte, natuurschoon en cultuur. Je verblijft in een Andalusische landhuis met zwembad, veel buitenruimte en prachtig uitzicht op twee leuke witgekleurde dorpjes.

De accommodatie is van alle gemakken voorzien en je kunt kiezen uit een eigen kamer of gedeelde kamer samen met iemand anders.

Bekijk de Algemene (reis)voorwaarden

Kosten

Voor een eigen kamer betaal je € 1.550, voor een gedeelde € 1.350.
Wat is inbegrepen in deze prijs:

Accommodatie
Coachingsprogramma
Transfer
Drie maaltijden per dag
Onbeperkt thee, koffie, fruit
Een massage
Een yogales
Aantal mooie uitstapjes

Niet inbegrepen:

Vlucht
Eten en drank buiten de accommodatie
Extra excursies

Wanneer gaan we op reis?

Deze reis vindt plaats van 12 – 17 mei 2022. Hou maar vrij in je agenda!

Jouw coaches en facilitators tijdens deze hele reis zijn:

TMA - talenten motivatie analyse - patrick berghout

Patrick berghout

Na mijn jarenlange ervaring in de logistiek, advisering en salesmanagement haalde ik steeds minder plezier, voldoening en zingeving uit mijn werk. In die periode ben ik een loopbaantraject gaan volgen en tot het inzicht gekomen dat ik het roer wilde omgooien. Ik ben mijn focus geleidelijk gaan verleggen naar persoonlijke ontwikkeling, groei en talentontwikkeling.  

Inmiddels zie ik het meer als mijn levensmissie om mensen te helpen bij het realiseren van meer werkgeluk en levensgeluk en optimaal gebruik te laten maken van zijn/haar drijveren en talenten. We maken het vaak veel te complex voor onszelf, terwijl het leven zo leuk kan zijn! Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken of zit het wel goed bij jou?

Ik ben steeds meer mijn eigen pad gaan volgen en heb uiteindelijk mijn baan opgezegd. Inmiddels ben ik al weer +/- 10 jaar met deze materie bezig, heb ik 5 jaar mijn eigen bedrijf en coach ik dagelijks mensen met hun levens- en loopbaanvragen.

Het resultaat is het realiseren van een duurzame verandering met meer zelfvertrouwen, eigenwaarde, geluk, plezier, balans en/of focus en minder stress.

Patrick berghout

De corporate ladder beklimmen, leidinggevende functies bekleden, promotie maken en zakelijk impact creëren waren mijn drijfveren om succesvol te zijn, dacht ik. En die successen volgden dan ook.

Maar ondanks die successen merkte ik bij mijzelf wrijving. Wrijving tussen de verwachting van buitenaf waar ik aan wilde voldoen, tussen de drang naar bevestiging naar mijzelf toe dat ik succesvol was. Maar vooral de wrijving tussen de behoefte aan verdere groei als mens maar die ik niet voelde in de dingen die ik op dat moment deed.

Gelukkig schrijf ik dit stuk nu vanuit een ander perspectief, want die behoefte aan groei heb ik kunnen omzetten naar Time2Thrive, en wat ben ik daar elke dag weer blij mee. Groei is voor mij namelijk belangrijk. Luisteren, leren, zien, ontdekken en ervaren. En daardoor elke dag weer een hartsprong voelen. Daar haal ik mijn voldoening uit. Niet alleen privé, maar ook zakelijk.

En die hartsprong: dat gevoel wens ik iedereen toe. Het heeft me gebracht tot dit vak waar ik goed in ben, mij goed door voel, blij van word en anderen blij mee maak. Mensen bij staan wanneer ze dat nodig hebben en ze helpen hun doelen te bereiken en dus te groeien. Dat maakt voor mij de cirkel rond.

Vanaf €1350,-

SCHRIJF JE IN VOOR DE REIS!

Kun je niet wachten om een nieuwe weg in te slaan? En wil je met ons mee op reis? Wij staan te popelen om samen met jou op reis te gaan. Na deze geweldige inspiratiereis in Andalusië kom jij terug met nieuwe inzichten, sta je weer in je kracht en maak jij de keuzes die je wilt. Je hoeft niet te blijven wie je bent als dat niet meer oké voelt; je kunt veranderen en daar helpen wij je bij.