Reis

GUN JIJ JEZELF DEZE MOOIE PERSOONLIJKE ONTWIKKELREIS NAAR ANDALUSIË VAN 12 TOT 17 MEI 2022?

Boek een reis en ontdek wie je bent en wie je wilt zijn.

Plan een vrijblijvende kennismaking in

Laten we eerst even kennismaken voordat we de reis boeken. Tijdens deze kennismaking bespreken we jouw persoonlijke doelen en situatie.

Ga met ons mee… mee op reis

Gun jezelf deze heerlijke inspiratiereis naar het prachtige Spaanse Malaga. In alle rust en ruimte verzorgen wij een energieke reis om nooit te vergeten. Laat je inspireren door een mooi programma met krachtige verhalen en geniet van de magische natuur en heerlijk eten en drinken. Wij verdiepen op jouw ontwikkelwens en zorgen dat je met verse energie weer thuis komt.

Voor wie is deze reis?

Voor iedereen die graag geniet van het leven en tegelijkertijd een stap wil zetten met een aantal persoonlijke doelen.

Mee naar Malaga

Deze reis is voor jou. Speciaal voor jou. Zodat jij de juiste balans weer vindt, richting kunt geven aan je leven en je opnieuw bewust wordt van de weg die bij jou past. Je ziet alles weer helder zodat je een plan kunt maken voor het bewandelen van de juiste route. Een nieuwe route. Als je meegaat op reis zorgen wij voor een mooie innerlijke reis. Tegelijkertijd mag en kun je genieten van al het moois dat deze locatie jou biedt.

Mooi Malaga

Onze reis gaat naar de provincie Malaga in Andalusië. Hier vind je alles wat je nodig hebt: rust, ruimte, mooie natuur en cultuur. Je verblijf is van alle gemakken voorzien; een prachtige landhuis (cortijo) met zwembad en een mooie tuin. Je kunt kiezen voor een kamer voor jou alleen of je deelt de kamer met iemand anders. De keuze is aan jou.

Jouw persoonlijke reis

We bereiden de reis, jouw reis, samen voor. Tijdens een intakegesprek bepalen we jouw persoonlijke doelen. Op locatie gaan we hiermee aan de slag zodat jij ze behaalt. Je gaat naar huis met een plan op zak en een prachtige ervaring rijker. Uiteraard houden we contact met je.

Kleine groep, alle aandacht

We willen jou tijdens de reis alle aandacht geven die je verdient. Daarom is de groep nooit groter dan tien personen. Het programma dat wij jou bieden bestaat uit individuele gesprekken en een aantal groepssessies en -activiteiten. Een mooie balans waarin voldoende tijd en ruimte is voor jezelf.

Inhoud van de reis

Je reist met ons naar het overheerlijke ZuidSpanje. De provincie Malaga in Andalusië heeft alles wat je nodig hebt: rust, ruimte, natuurschoon en cultuur. Je verblijft in een Andalusische landhuis met zwembad, veel buitenruimte en prachtig uitzicht op twee leuke witgekleurde dorpjes.

De accommodatie is van alle gemakken voorzien en je kunt kiezen uit een eigen kamer of gedeelde kamer samen met iemand anders.

Bekijk de Algemene (reis)voorwaarden

Kosten 

Voor een eigen kamer betaal je € 1.550, voor een gedeelde € 1.350.
Wat is inbegrepen in deze prijs:

 • Accommodatie
 • Coachingsprogramma
 • Transfer
 • Drie maaltijden per dag
 • Onbeperkt thee, koffie, fruit
 • Een massage
 • Een yogales
 • Aantal mooie uitstapjes


Niet inbegrepen:

 • Vlucht
 • Eten en drank buiten de accommodatie
 • Extra excursies

Wanneer gaan we op reis?

Deze reis vindt plaats van 12 17 mei 2022. Hou maar vrij in je agenda!

Jouw coaches en facilitators tijdens deze hele reis zijn:

 • Patrick Berghout0614753614 www.pb-coachingsolutions.nl
 • Michiel van Buuren 0625104968 www.onlinelifecoaching.nl

Patrick Berghout

coach en facilitator tijdens deze reis

Na mijn jarenlange ervaring in de logistiek, advisering en salesmanagement ben ik mijn focus geleidelijk gaan verleggen naar persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik haal voldoening uit het helpen van mensen met het realiseren van hun ontwikkelwens!
Ik ben mijn eigen pad gaan volgen en heb uiteindelijk mijn baan opgezegd. Inmiddels ben ik al weer 8 jaar met deze materie bezig, heb ik alweer 4 jaar mijn eigen bedrijf en veel mensen begeleid in het behalen van hun persoonlijke doelen.
Mijn missie is jou helpen om meer vanuit je kracht en talenten te werken en leven. Focus ligt op persoonlijk leiderschap en effectiviteit. Het resultaat is het realiseren van een duurzame verandering met meer geluk, plezier, balans en/of focus en minder stress.

Michiel van Buuren

coach en facilitator tijdens deze reis

Ik heb lang gedaan waar ik best goed in was en van buiten leek ook alles te kloppen. Maar gaandeweg kwam ik erachter dat dit ik niet echt deed wat ik wilde. Dat ik teveel ´extern´ leefde, teveel naar anderen keek en niet verbonden was met mijn eigen dieper gelegen wensen. Dat voelde ik, maar ik wist niet precies wat hiermee te doen.
Inmiddels weet ik dat wel en heb ik in de afgelopen 10 jaar mijn leven volledig anders ingericht en ik leid nu een leven dat veel beter past bij mij en mijn waarden en behoeften.
Als ervaren life-coach (via mijn bedrijf Life-Travels genaamd) heb ik inmiddels al veel mensen geholpen met richting te geven aan hun privé- en/of werkende leven.
Mijn missie is kwaliteit van leven toevoegen. Met dit doel voor ogen zet ik me altijd maximaal in om met jou de gewenste verandering om te zetten in realiteit. Vanuit jouw kern gaan bewegen dus. Verschil kunnen maken in iemands leven is voor mij erg belangrijk.

Vanaf €1350,-

Schrijf je in voor de reis!

Kun je niet wachten om een nieuwe weg in te slaan? En wil je met ons mee op reis? Wij staan te popelen om samen met jou op reis te gaan. Na deze geweldige inspiratiereis in Andalusië kom jij terug met nieuwe inzichten, sta je weer in je kracht en maak jij de keuzes die je wilt. Je hoeft niet te blijven wie je bent als dat niet meer oké voelt; je kunt veranderen en daar helpen wij je bij.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ontvang ons gratis E-magazine!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.