Met TMA je eigen talenten ontdekken, meer energie en plezier en beter functioneren. Wil jij dit ook?

n deze video leg ik uit hoe je gratis inzicht kunt krijgen in je drijfveren, talenten en de ontwikkelbaarheid van specifieke competenties. Tevens krijg je er suggesties bij voor een ontwikkeladvies zodat je een start kunt maken met een persoonlijk ontwikkelplan. Dit is de link naar de website waar je aan de slag kunt. Wil je de uitslag van de test persoonlijk bespreken en verdiepen? Boek dan nu een gratis adviesgesprek.

https://www.mijntalenten.com

WAT IS TMA, TALENTEN MOTIVATIE ANALYSE?

TMA, een talenten motivatie analyse, is een methode op basis van positieve psychologie en wordt gebruikt voor werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en loopbaanadvies. Deze uitgebreide test bestaat uit 312 stellingen en gedrags items waarbij jij steeds de stelling kiest die het best bij jou past of jou het best omschrijft. Deze methode is gebaseerd op meer dan 20 jaar onderzoek en geeft inzicht in 22 drijfveren, 44 talenten, 53 competenties en loopbaanmogelijkheden. TMA wordt ingezet voor zowel persoonlijke- en teamontwikkeling. Na de TMA weet je beter wat je wilt, wat je kunt en waar je ontwikkelpunten liggen en teams leren beter samenwerken door de TMA. 

UITKOMST TMA 

De uitkomst van de TMA maakt op een objectieve manier de persoonlijkheid van een individu inzichtelijk. Na het invullen van een vragenlijst en de uitkomst bespreek je samen met mij de scores. Je krijgt op een overzichtelijke manier, een cirkel opgedeeld in 22 partjes met daarin in verschillende kleuren jouw scores, een beeld van jouw drijfveren. Een aantal voorbeelden van deze 22 drijfveren zijn doelgerichtheid, volharding, dominantie, conformeren, afwisseling en eigenwaarde. Samen bespreken we hoe we jouw drijfveren koppelen aan de bijbehorende talenten om ze vervolgens weer te verbinden met de ontwikkelbare competenties. Deze uitslag is een waardevolle ondersteuning bij loopbaancoaching, talentontwikkeling en bij de instroom van nieuwe medewerkers. De analyse is positief en oordeelt niet.

TMA - talenten motivatie analyse - patrick berghout

Gratis sparringsessie?

Behoefte om eens met een professional te sparren? Plan een gratis 30 minuten adviesgesprek. Deze sessie vindt plaats via Zoom, Teams of Skype of door gewoon te bellen.

Lees meer

TMA - talenten motivatie analyse - patrick berghout

Maandelijkse inspiratie mail ontvangen?

Schrijf je in voor mijn maandelijkse mail, vol met handige theoriëen en inspiratie uit de praktijk.

Open chat
1
Scan de code
Beste bezoeker,

Wil je even vrijblijvend sparren?

Groetjes,
Patrick