Persoonlijke- en life coaching

Balans weer terugbrengen en positief in het leven staan
De Corona crisis hakt er bij iedereen bijzonder hard in op verschillende vlakken. Ik kan mij voorstellen dat je even niet meer weet hoe je voor jezelf weer de rust moet terugbrengen.

Jouw normen, waarden, overtuigingen, zelfbeeld, eigenschappen, persoonlijkheid en motieven (drijfveren) worden in deze tijd alleen maar belangrijker. Wat is voor jou momenteel het belangrijkste?

Met persoonlijke- en life coaching gaan we ook aan de slag met positiever in het leven staan, dus het glas is weer meer half vol dan half leeg. We gaan samen werken aan de juiste mindset, innerlijke rust en controle. Dus het verbeteren van jouw persoonlijke situatie.

3 maanden
Speciaal voor jou heeft PB het 1 :1 coachingstraject ‘In 3 maanden van persoonlijk lijden naar persoonlijk leiden’ (neem de naam niet te letterlijk) ontwikkeld. Een andere opzet en structuur behoren ook zeker tot de mogelijkheden. We gaan samen zorgen voor wat meer rust in jouw leven.

Ook in tijden van de Corona crisis kan PB jou verder helpen. De echte ontwikkeling ontstaat pas echt als je het zelf ook wil en ook echt verantwoordelijkheid en eigenaarschap pakt.

Inhoud

Hoe ziet een samenwerking met PB Coaching Solutions er precies uit? De volgende structuur is bijv. een goede optie.

Je maakt als eerste de RealDrives drijfverentest. Samen bespreken we in een vertrouwelijke setting de uitkomsten. En hoe je invulling krijgt in jouw persoonlijke 1 :1 coachingstraject.

Wat vind je van het idee om samen een live-dag in te plannen? Dit is natuurlijk geen must. De ervaring leert ons wel dat een live-dag zo zijn vruchten afwerpt. Op een inspirerende locatie achterhalen we jouw coachvraag. En maken vervolgens een plan van aanpak. Inclusief de doelen en tijdsplanning. Doordat je weg bent uit je dagelijkse omgeving krijg je de juiste energie, focus en inspiratie.

In de 60 tot 75-minuten durende ZOOM of live sessies gaan we direct naar de kern van jouw vragen. En krijg je praktische handvatten om het heft (terug) in handen te nemen. Na afloop krijg je de audio-bestanden of het verslag toegestuurd als persoonlijke ‘inspiratiesessie’.

Na afloop van het traject evalueren we zowel persoonlijk als schriftelijk met jou als opdrachtgever. We willen graag weten wat de coaching jou gebracht heeft; wat vind je positief en wat kan beter? Hiernaast evalueren we hoe het geleerde verder geborgd, dan wel gemonitord kan worden. En wat wij kunnen doen om jou daarbij te helpen.

Resultaat

Wat mag je na het traject verwachten?

  • Meer persoonlijk leiderschap;
  • Beter grenzen weten te stellen en omgang tegenslagen;
  • De juiste mindset;
  • Inzicht eigen normen en waarden en motivatie om jouw drijfveren in te zetten;
  • Een verbeterde werk-privé balans en meer plezier en geluk;
  • Beter je kwaliteiten, talenten en valkuilen kennen.

Duur

  • We bieden een speciaal traject ‘In 3 maanden van persoonlijk lijden naar persoonlijk leiden’ aan. De duur is wel mede afhankelijk van jouw persoonlijk leiderschap en eigenaarschap;
  • We bepalen samen een meetlat, maken een plan van aanpak en maken dit SMART. Onze gemaakte afspraken en voortgang bewaken we in een tool. We sluiten het traject af met een evaluatie.

Vraag bij interesse nu een ‘gratis’ sparringssessie aan.

Gratis coaching- of sparringssessie?

Vul je gegevens in en dan plannen we eerst een telefonische kennismaking in. Daarna vindt er (vanwege Corona) een gratis sessie plaats via Zoom of Skype.
Een laagdrempelige manier om kennis te maken met coaching, zonder ergens aan vast te zitten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

maakt organisaties, teams en medewerkers gelukkiger en succesvoller!

Aangesloten bij Nobco en Noloc

Contact

Instagram

Ontvang het E-Magazine

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang het e-magazine Word manager in de 'Flow'