Waarom mijn verleden mijn heden bepaalde

Wat ik met zekerheid kan stellen is dat er vroeger heel veel gebeurd is in mijn leven waardoor mijn zelfvertrouwen flink werd aangetast. Hierdoor heb ik mij heel lang verantwoordelijk gevoeld voor alles en iedereen en meer dan gemiddeld bevestiging nodig gehad. Ik heb dan ook echte diepe dalen gekend.

Maar ik ben blij dat ik dit inmiddels achter me heb kunnen laten.

Alles bij elkaar genomen heeft mijn verleden mij enorm gevormd en gebracht waar ik nu sta. Ik vond dat ik nog wel eens ‘foute’ keuzes maakte en dan maakte ik mijzelf een verwijt. Wat ik toen niet wist, is dat elke keuze ‘goed’ is en er geen ‘foute’ keuze bestaat. Zelfs als ik een keuze maakte die achteraf misschien niet goed uitpakte. Ik heb hier veel van geleerd. Kennelijk was dat leerproces noodzakelijk en dús was het de juiste keuze.

Alles wat heeft plaatsgevonden in mijn leven heeft ertoe geleidt dat ik ben wie ik nu ben en dat ik sta waar ik nu sta.

Terugblikkend merkte ik de laatste jaren steeds vaker dat ik in mijn werk als commercieel verantwoordelijke weinig toegevoegde waarde zag en eigenlijk een andere richting op wilde. Je hoort het vaak om je heen dat mensen vastgeroest zitten, te veel in hun comfortzone zitten, weinig energie hebben. De motivatie neemt af. Hierdoor wordt er niet lekker samengewerkt en spelen er conflicten op. De communicatie laat te wensen over en onder aan de streep geeft het werk onvoldoende voldoening. Ik heb het allemaal meegemaakt en naarmate het vervelende gevoel toenam groeide mijn drang om het roer om te gooien.

Dat heb ik dus ook gedaan. En flink ook.

Ik ben gaan reflecteren en heb een stevig loopbaantraject doorlopen. Het besef groeide dat wat ik heb meegemaakt én ervaren een basis zou vormen voor mijn verdere carrière. Ik heb het heft in eigen hand genomen en ben coachopleidingen gaan volgen gericht op persoonlijke- en met name teamontwikkeling. Het roer is met recht volledig omgegooid.

Met PB Coaching Solutions zet ik mij met een pragmatische en humoristische insteek in voor organisatie-, team- en persoonlijke ontwikkeling en meer werkgeluk.

Over PB COACHING SOLUTIONS

PB heeft zichzelf ten doel gesteld om het beste uit organisaties, management, teams en medewerkers te halen. We bepalen samen die nieuwe stip op de horizon en werken daar samen naar toe.

MEER OVER PB COACHING SOLUTIONS

Informatie

Diensten

INFO

Adres

Heinenoord
Arie Jongekrijgstraat 12
3274 NB

Gegevens

KvK nummer: 72114428
BTW nummer: NL001638287B72

Contact

+31 (0)6 -14 57 36 14
info@pb-coachingsolutions.nl