Teambuilding in Nederland of buitenland

WE NEMEN HET TEAM GRAAG MEE OP EEN INSPIRERENDE ONTDEKKINGSREIS.

Waar te houden?
We nemen het team graag mee op een inspirerende ontdekkingsreis, omdat het team dit verdiend en het de samenwerking ten goede komt. We blijven in Nederland of reizen af naar de Belgische Ardennen, Rome of het Zuid Spaanse Andalusië. De voordelen van het afreizen naar het zuiden zijn divers. Alleen de zon doet al heel veel goeds.

Inhoud en ontspanning
Door het team uit zijn dagelijkse context en comfortzone te halen ontstaat ook er ook een andere groepsdynamiek. Ze zijn er ook even helemaal uit en het team leert elkaar op een meer persoonlijkere manier kennen. We combineren inhoud met ontspanning.

Redenen teambuilding

Het zou voor elk bedrijf goed zijn om een jaarlijkse teambuilding te organiseren. Al is het alleen maar om te laten zien hoe blij je bent met het team. Bedrijven besteden steeds meer gerichte aandacht aan het personeel. Een teambuilding kan hier een mooi onderdeel in zijn. Waarom een teambuilding?

 • Het is tijd voor een mooi uitje, het team heeft het verdiend
 • Koppen bij elkaar steken om weer de juiste koers te kunnen varen
 • We hebben behoefte aan een betere samenwerking

Tarieven

Vul hieronder uw e-mailadres in en de tarieven worden per e-mail verzonden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De reis

Deze ontdekkingsreis bestaat uit de voorbereiding van de reis, de reis zelf en een reünie. Je moet van te voren duidelijk met elkaar afstemmen wanneer de reis voor jullie geslaagd is.

Reis in het juiste perspectief zien
Met de teambuilding alleen realiseren we geen blijvende gedragsverandering. Om dit te kunnen realiseren moet het team zelf actief aan de slag. Het werken met een SMART actieplan is ook een hele belangrijke in deze. Of de reis moet geïntegreerd worden in een groter teamtraject.

Inhoud

Het betreft voor de volgende thema’s en dagen:

 • Doelen en strategie;
 • Missie, visie, waarden, purpose;
 • Samenwerken;
 • Teamontwikkeldagen;
 • Gelukkig werken;
 • Leiderschap;
 • Incentive;
 • Communicatie dagen.

Resultaat

Het volgende mag worden verwacht:

 • Patronen doorbreken;
 • Doelen bepalen;
 • Meer plezier en werkgeluk;
 • Meer onderling vertrouwen, betrokkenheid en verbinding;
 • Inzicht in kwaliteiten, talenten, valkuilen en drijfveren;
 • Duidelijkheid naar elkaar;
 • Onderling begrip en draagvlak;
 • Betere samenwerking en communicatie.

Duur

 • 1, 2, 3 of 4 daagse teambuilding, business retraite of heisessie;
 • De teambuildings zijn goed te combineren met een van de 3 teamontwikkeltrajecten.

Structuur

Hoe ziet een samenwerking met PB Coaching Solutions er precies uit? De volgende structuur is bijv. een goede optie.

Je maakt als eerste de RealDrives drijfverentest. Samen bespreken we in een vertrouwelijke setting de uitkomsten. En hoe je invulling krijgt in jouw persoonlijke 1 :1 coachingstraject.

Wat vind je van het idee om samen een live-dag in te plannen? Dit is natuurlijk geen must. De ervaring leert ons wel dat een live-dag zo zijn vruchten afwerpt. Op een inspirerende locatie achterhalen we jouw coachvraag. En maken vervolgens een plan van aanpak. Inclusief de doelen en tijdsplanning. Doordat je weg bent uit je dagelijkse omgeving krijg je de juiste energie, focus en inspiratie.

In de 60 tot 75-minuten durende online of live sessies gaan we direct naar de kern van jouw vragen en krijg je praktische handvatten om het heft (terug) in handen te nemen. Na afloop krijg je de audio-bestanden of het verslag toegestuurd als persoonlijke ‘inspiratiesessie’.

Na afloop van het traject evalueren we zowel persoonlijk als schriftelijk met jou als opdrachtgever. We willen graag weten wat de coaching jou gebracht heeft; wat vind je positief en wat kan beter? Hiernaast evalueren we hoe het geleerde verder geborgd, dan wel gemonitord kan worden. En wat wij kunnen doen om jou daarbij te helpen.

Gratis coaching- 0f sparringssessie?

Vul je gegevens in en dan plannen we eerst een telefonische kennismaking in. Daarna vindt er (vanwege Corona) een gratis sessie plaats via Zoom of Skype.
Een laagdrempelige manier om kennis te maken met coaching, zonder ergens aan vast te zitten.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor wie is Life Coaching?

Life Coaching is bedoeld voor iedereen die antwoord wil krijgen op drie belangrijke levensvragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Je kunt uitdagingen ervaren in je privéleven, op het werk, in je persoonlijkheid of een combinatie daarvan. We zijn vaak op zoek naar meer balans en regie in ons leven. Dit is waar we met Life Coaching mee aan de slag gaan, dus ook met het verbeteren van je persoonlijke situatie.

Onderlinge samenwerking in het team


Teams vormen de bouwstenen van de organisatie. Vertrouwen, openheid, betrokkenheid, gelijkheid, elkaar aanvoelen en duidelijke afspraken zijn belangrijke ingrediënten voor een succesvol team. In hoeverre gebeurt dit al?

Teambuilding in Nederland of buitenland

We nemen het team graag mee op een inspirerende ontdekkingsreis, omdat het team dit verdiend en het de samenwerking ten goede komt. We blijven in Nederland of reizen af naar de Belgische Ardennen, Rome of het Zuid Spaanse Andalusië. De voordelen van het afreizen naar het zuiden zijn divers. Alleen de zon doet al heel veel goeds.

Over PB COACHING SOLUTIONS

PB heeft zichzelf ten doel gesteld om het beste uit organisaties, management, teams en medewerkers te halen. We bepalen samen die nieuwe stip op de horizon en werken daar samen naar toe.

MEER OVER PB COACHING SOLUTIONS

Informatie

Diensten

INFO

Adres

Heinenoord
Arie Jongekrijgstraat 12
3274 NB

Gegevens

KvK nummer: 72114428
BTW nummer: NL001638287B72

Contact

+31 (0)6 -14 57 36 14
info@pb-coachingsolutions.nl