REFERENTIES

KLANTEN OVER PB

Referenties Persoonlijke coaching:

Zelfverzekerd, positief en krachtig

“Zelfverzekerd, positief en krachtig overkomen, daar was ik naar op zoek. Dit doel is dan ook bereikt na de coaching sessies. Patrick is enthousiast in zijn coaching, kijkt goed naar de kracht van het individu en laat je zelf nadenken over oplossingen.”

Chris

Een gevoel van rust en verlichting.

“Mijn gesprekken met Patrick heb ik als erg prettig ervaren. Hij voelt goed aan hoe ik in elkaar zit. Soms liet hij mij juist praten, wanneer hij het nodig achtte stelde hij de juiste open vragen, liet mij nadenken en gaf de juiste feedback. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Gesprekken voelde nooit als een soort van therapie, maar als een goed gesprek met een vriend, alleen wel diepgaander en vrij om alles te kunnen zeggen zonder enige vorm van gene. Na afloop had ik een gevoel van rust en verlichting.”

Arno

Open, persoonlijk en kan goed luisteren

“Patrick weet in gesprekken goed de kern te raken. Dit heeft mij geholpen om inzicht te krijgen wat ik belangrijk en leuk vind in mijn werk en waar mijn kwaliteiten liggen. Patrick is open, persoonlijk en hij kan geweldig luisteren.”

Ilse

Theoretische kennis in combinatie met inlevingsvermogen

“Patrick is in staat om zijn goede kennis van de theorie te combineren met een prettig inlevingsvermogen en om daarna mensen in hun kracht te zetten. De gesprekken die ik met Patrick heb gehad, hebben mij geholpen om mijn eigen knelpunten te onderkennen en op zoek te gaan naar duurzame oplossingen.”

Elroy

De manier van leidinggeven die het beste bij me past

“Patrick is een prettig persoon. Zo hebben we het ook gehad over mijn manier van leidinggeven, de manier die me het beste ligt en het meest dicht bij mij staat.”

Ik ben klant bij Patrick geworden naar aan-
leiding van een gesprek op een verjaardag. In essentie was het probleem dat ik voort-
durend naast of achter de oude garde blijf staan en daar voorbij wil. Daarnaast hebben we wat zaken in de persoonlijke sociale sfeer benaderd. Door zijn vraagstelling en proces-
weergaven zijn zaken inzichtelijk geworden.

Patrick stelt zich erg flexibel op en onderzoekt welke vorm van coaching het beste bij mij past. Hij is betrokken en geeft de juiste vorm van “druk”. Door zijn manier van coachen ben ik erachter gekomen dat ik mensen het liefste coach vanuit enthousiasme en het geven van eigen verantwoordelijkheid. Mensen hebben over het algemeen wel enige richting nodig. Het samen opstellen van doelen helpt daarbij.

Mijn probleem is inzichtelijk gemaakt en er zijn verbeteringen in mijn benadering daarin aangebracht. Verder ben ik van mening dat een echte verandering veel te maken heeft met de wil en de noodzaak voor de persoon in kwestie.

Zijn open mind, de manier waarop hij niet onnodig gaat graven in het verleden, maar kijkt naar wat er beter of anders kan in de toekomst, spreken mij erg aan.

Patrick, veel dank voor je betrokken inzet en de vertrouwensband die is ontstaan!

Erik

Referenties Teams en organisaties

Volledige toewijding

“Volledige toewijding is nodig om het beste resultaat uit workshops te halen. Het was prettig hoe Patrick hier op een serieuze, entousiaste en actieve manier mee omging”.

Normaal gesproken zou ik niet snel open staan voor dergelijke workshops als ’Werkgeluk’. Het resultaat van deze workshops leek mij echter wel interessant. I k was vooral benieuwd waar ik energie van krijg in het dagelijks werkleven. Omdat ik bekend ben met Patrick en zijn manier van werken heb ik het toch een kans gegeven.

De workshops waren een mooie bevestiging van mijn vermoeden. lk weet waar ik energie van krijg. Patrick gebruikte mijn informatie om iets visueels te creeren. En mij nieuwe inzichten te geven over werken in het algemeen. Hierdoor kijk ik op een completere manier naar mijn eigen werk. Maar het heeft ook mijn blik op het dagelij ks werken vergroot. voornamelijk in de uitdaging om een balans te vinden in werkgeluk en ambitie.

Patrick heeft een pro-actieve werkwijze. Hij is vastberaden en toont doorzettingsvermogen. Die combinatie sprak mij enorm aan in de samenwerking.

Ricardo Arkes

Een goede start

In onze zoektocht om een goede start te maken met werkgeluk en werkplezier ben ik in contact gekomen met Patrick van
PB Coaching Solutions. De grootste uitdaging was de kick off in goede banen leiden en het de impact te geven die het verdient. Patrick begrijpt snel waar het om draait en weet daar zijn eigen draai aan te geven. Het inroepen van hulp of het stellen van vragen schroomt hij niet am tot het beste resultaat te komen.

De kick off is. ondanks de sceptische start van de medewerkers, met enthousiasme ontvangen en heeft, zoals gewenst, de medewerkers in beweging gezet. De medewerkers hebben het besef dat eigen leiderschap key is om not een fijne omgeving te komen en weer ’werk gelukkig’ te worden.

Patrick is direct. open, toegankelijk en vooral enthousiast. Om vervolgens vernieuwend en samen aan de slag te gaan.

“Patrick heeft de last van de kick off van ‘werkgeluk’ bij mij wel richting kunnen geven aan de voorbereiding en het gewenste verloop”.

Barbara den Dolder

Vergeten tijd voor mezelf te nemen

Als eigen ondernemer ben je altijd bezig met de zaak en vergeet je af en toe tijd voor jezelf te nemen. Vooral als de onderneming in een groeifase zit en er daarnaast ook nog eens veel gereisd wordt. Ik wilde het patroon voor mijzelf doorbreken. En was er van bewust dat je soms ook je eigen batterij moet opladen om energie te kunnen blijven geven.

Doordat ik Patrick al kon vanuit het verleden bij zijn vorige werkgever hadden we al een informele band met elkaar. Dit schepte uiteindelijk ook meer openheid naar elkaar toe en ik kon mezelf kwetsbaarder opstellen.

We hebben ook samen gespard over teamontwikkeling. Dit heb ik vervolgens toegepast binnen het team en dit heeft een positieve uitwerking op de teamdynamiek gehad. Hierdoor heb ik ook weer een andere of ruimere kijk gekregen op mijn bedrijf.

“Door zelfreflectie en het ontsnappen uit de vicieuze cirkel krijg je andere ideeën en meer energie. Deze energie was ook direct voelbaar en de mensen om mij heen begonnen zelf ook weer met eigen ideeën te komen voor het bedrijf. ”.

Rob

Over PB COACHING SOLUTIONS

PB heeft zichzelf ten doel gesteld om het beste uit organisaties, management, teams en medewerkers te halen. We bepalen samen die nieuwe stip op de horizon en werken daar samen naar toe.

MEER OVER PB COACHING SOLUTIONS

Informatie

Diensten

INFO

Adres

Heinenoord
Arie Jongekrijgstraat 12
3274 NB

Gegevens

KvK nummer: 72114428
BTW nummer: NL001638287B72

Contact

+31 (0)6 -14 57 36 14
info@pb-coachingsolutions.nl