Ontdek je talenten en start met een persoonlijk ontwikkelplan

In deze video leg ik uit hoe je gratis inzicht kunt krijgen in je drijfveren, talenten en de ontwikkelbaarheid van specifieke competenties. Tevens krijg je er suggesties bij voor een ontwikkeladvies zodat je een start kunt maken met een persoonlijk ontwikkelplan. Dit is de link naar de website waar je aan de slag kunt. Wil je de uitslag van de test persoonlijk bespreken en verdiepen? Boek dan nu een gratis adviesgesprek.

Wat is TMA, Talenten Motivatie Analyse?

TMA, een talenten motivatie analyse, is een methode op basis van positieve psychologie en wordt gebruikt voor werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en loopbaanadvies. Deze uitgebreide test bestaat uit 312 stellingen en gedrags items waarbij jij steeds de stelling kiest die het best bij jou past of jou het best omschrijft. Deze methode is gebaseerd op meer dan 20 jaar onderzoek en geeft inzicht in 22 drijfveren, 44 talenten, 53 competenties en loopbaanmogelijkheden. TMA wordt ingezet voor zowel persoonlijke- en teamontwikkeling. Na de TMA weet je beter wat je wilt, wat je kunt en waar je ontwikkelpunten liggen en teams leren beter samenwerken door de TMA. 

Uitkomst TMA 

De uitkomst van de TMA maakt op een objectieve manier de persoonlijkheid van een individu inzichtelijk. Na het invullen van een vragenlijst en de uitkomst bespreek je samen met mij de scores. Je krijgt op een overzichtelijke manier, een cirkel opgedeeld in 22 partjes met daarin in verschillende kleuren jouw scores, een beeld van jouw drijfveren. Een aantal voorbeelden van deze 22 drijfveren zijn doelgerichtheid, volharding, dominantie, conformeren, afwisseling en eigenwaarde. Samen bespreken we hoe we jouw drijfveren koppelen aan de bijbehorende talenten om ze vervolgens weer te verbinden met de ontwikkelbare competenties. Deze uitslag is een waardevolle ondersteuning bij loopbaancoaching, talentontwikkeling en bij de instroom van nieuwe medewerkers. De analyse is positief en oordeelt niet.

Gratis sparringsessie?

Behoeften om eens met een professional te sparren? Plan een gratis 30 minuten adviesgesprek. Deze sessie vindt plaats via Zoom, Teams of Skype of door gewoon te bellen.

Of volg mij op LinkedIn en Instagram

Diensten van PB

COACHING

Door jou zo goed mogelijk te coachen helpen we jou als manager, professional of team je doel te realiseren zodat jij je verder kunt ontwikkelen.

Wij helpen jou door je te inspireren en te ondersteunen. Wij luisteren, stimuleren en motiveren jou zodat jij tijdens deze ‘reis’ steeds meer over jezelf leert en meer in je kracht komt te staan.

 • Loopbaancoaching
 • Life-coaching
 • Teamcoaching
 • Managementcoaching
 • Businesscoaching

TRAINING

Na afloop van de workshop of training zal jouw team of organisatie een echte boost hebben gekregen om de gestelde doelen te behalen. Nieuwe inzichten zorgen voor nieuwe energie en geven duidelijkheid.

Hoe ervaar je meer werkgeluk en werkplezier, hoe word je als leider sterker en krijg je jouw team weer enthousiast? Lukt het jou om op een effectieve manier gebruik te maken van timemanagement?

En wat denk je van een dag of zelfs meerdere dagen teambuilding? Even uit de vaste omgeving, lekker plezier maken en elkaar op een andere manier leren kennen. Dat zorgt voor een betere band en zal het onderlinge vertrouwen vergroten en je gaat als team beter samenwerken.

TESTEN

De testen die wij afnemen brengen drijfveren, talenten, competenties en verzuim in kaart. Vanuit de rapporten en analyses bepalen we de vervolgstappen.

 • RealDrives
  Geven inzicht in de eigen drijfveren en motivatie. Hoe laat je jouw team beter samenwerken?
 • TMA, Talenten Motivatie Analyse
  Deze test meet 22 drijfveren, 44 talenten en 53 competenties en leert je werken vanuit jouw talent
 • Verzuimmeting
  Dankzij deze test kun je een verzuimwinst van 25% realiseren en het welzijn en werkgeluk verhogen
Ontvang ons gratis E-magazine!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.