Over PB Coachingsolutions

PB Coachingsolutions helpt organisaties, teams en medewerkers meer geluk en succes te laten ervaren. Dankzij de unieke combinatie van coaching, advies en salesmanagement kunnen wij veel klanten goed helpen en met een passend traject de beste oplossing bieden.

Video afspelen

Over mij

Zowel zakelijk als privé omschrijven mensen mij als een echte verbinder, makkelijk benaderbaar, oprecht, nieuwsgierig, enthousiast en direct. Iemand die luistert, vertrouwen creëert en niet oordeelt maar toch messcherp is. Het glas is bij mij bijna altijd half vol, óf zelfs helemaal vol. 

Mensen waarderen mijn pragmatische oplossings- en resultaatgerichte werkwijze. Ik weet dan ook snel de vinger op de zere plek te leggen en hierover in gesprek te gaan. Ook houd ik van een dolletje, ben ik een echte familieman, levensgenieter en sportfanaat. Want, ontspannen houd de geest scherp. 

Buiten de lijntjes denken en het Rotterdamse ‘niet lullen, maar poetsen’ staat bij mij centraal. Dat geeft vaak de beste uitkomsten en inzichten!

Mijn passie is om als activator teams en individuen in beweging te brengen. Om hen vervolgens het beste uit zichzelf en hun omgeving te laten halen. De gewenste ‘duurzame’ verandering en resultaat komen hierdoor steeds dichterbij. De lange termijn samenwerking vormt hierin de sleutel tot succes. Samen met mijn collega’s, groeien we graag met jou, jouw team en/of organisatie mee.

Aan welke coachdoelen werkt PB graag samen met jou?

Persoonlijke coachdoelen hebben te maken met talent- en competentie ontwikkeling, meer controle over jouw leven, balans, loslaten, positieve energie, plezier, werkgeluk en weer kunnen stralen. Bij persoonlijke coaching focussen we ons op loopbaan-, life- en managementcoaching. Daarnaast richten we ons op businesscoaching en het coachen van teams. We worden ingezet bij een verbeter- of verandertrajecten, verbeteren van de samenwerking, een TMA (Talenten Motivatie Analyse) of RealDrives drijfverentest.

Bij life-, loopbaan en management coaching werken we met Trello. Je kunt Trello zien als een online leeromgeving. Hier plaatsen we de coachvraag, coachdoel, gespreksverslagen, oefeningen en opdrachten in. Trello zorgt voor meer interactie, betrokkenheid en het vergroot het leerrendement. Voor life- en loopbaancoaching werken we o.a. met de TMA Analyse, prioriteiten matrix, het kernkwadrant van Ofman, 360 graden feedback, mindfullness, ACT en NLP technieken. TMA is de meest gewaardeerde test van NL als het gaat om talent- en competentie ontwikkeling en TMA staat voor Talent Motivatie Analyse.

Met loopbaan coaching werk ik met de TMA. Je krijgt toegang tot je eigen dashboard. We kunnen hier verschillende loopbaan testen inzetten.

Voor team coaching werk ik met de aanpak van Floor Daver en Patrick Lencioni. Als gecertificeerd RealDrives trainer zet ik RealDrives ook vaak in tijdens mijn coachtrajecten en trainingen.

De juiste aanpak draagt bij aan een lager ziekteverzuim en personeelsverloop. Een betere samenwerking, hogere productiviteit en meer werkgeluk. Tevreden en gelukkige medewerkers leiden tot meer tevreden klanten en dit leidt weer tot tevreden aandeelhouders.

Samen

aan de slag!

Talentontwikkeling wordt vaak gezien als kers op de taart, terwijl het aan de basis van een organisatie zou moeten liggen. De juiste werknemer op de juiste plek kan veel betekenen voor een team of organisatie!

Talenten- en
organisatiescan

De Talenten Motivatie Analyse (TMA) wordt veel ingezet bij teams en organisaties die talent willen vinden, behouden en ontwikkelen. Dit betekent dat je de medewerkers vanuit hun motivatie en talenten laat werken en van daar uit competenties gaat ontwikkelen. We zetten de TMA bijv. ook in tijdens loopbaantrajecten.

Doe de TMA test, en krijg waardevolle en objectieve informatie over drijfveren, talenten en competenties in een team of organisatie.

Groei en
ontwikkeling

De ontwikkelprogramma’s, trainingen en workshops zijn persoonlijk, ervarings-, oplossings- en resultaatgericht. Daarnaast spelen de factoren plezier en talent een belangrijke rol en ze zijn interactief. PB zorgt ervoor dat de organisatie na afloop een positieve boost heeft gekregen door de nieuwe inzichten en ervaringen.

Je wilt voorkomen dat de opgedane kennis na een coaching, workshop en/of training verloren gaat. PB gaat graag samen met jou in gesprek gaan over hoe we het geleerde het beste kunnen borgen in de praktijk.

Duurzame gedragsverandering

Elke situatie is uniek, maar één ding is zeker. Gedragsverandering heeft even tijd nodig. Mijn methode bestaat dan ook niet uit één losse sessie. De nadruk ligt op lange termijn commitment van de deelnemers. We gaan samen aan de slag! Als coach / activator blijf ik daarbij graag verbonden bij de verandering. 

We gaan met elkaar in gesprek, we bepalen samen de knelpunten, doelen, verantwoordelijkheden en afspraken in jouw organisatie. 

Partners

van PB Coaching solutions

Mensen weer in hun kracht zetten staat voor ons absoluut op één, zowel privé als zakelijk. Om alle soorten klanten, particulieren en zakelijk, een passend traject te kunnen bieden heb ik een team van professionals om me heen verzameld met wie ik graag samenwerk.

2C& More wil het beste in mensen en organisaties naar boven halen: door hen te begeleiden als interim-professional, coach- of solvingspecialist. We helpen onbenutte kansen te verzilveren; ontwikkeling is dan een natuurlijk gevolg. De resultaten die we samen met onze klanten boeken, bieden ruimte om bij te dragen aan de ontwikkeling van Nederland.

2C& More wil het beste in mensen en organisaties naar boven halen: door hen te begeleiden als interim-professional, coach- of solvingspecialist. We helpen onbenutte kansen te verzilveren; ontwikkeling is dan een natuurlijk gevolg. De resultaten die we samen met onze klanten boeken, bieden ruimte om bij te dragen aan de ontwikkeling van Nederland.

Open chat
1
Scan de code
Beste bezoeker,

Wil je even vrijblijvend sparren?

Groetjes,
Patrick