OVER PB COACHING SOLUTIONS

PB COACHING SOLUTIONS MAAKT ORGANISATIES, TEAMS EN MEDEWERKERS GELUKKIGER EN SUCCESVOLLER!

 Patrick Berghout

BUSINESS COACH

Mijn naam is Patrick Berghout, eigenaar van PB Coaching Solutions. PB heeft zichzelf ten doel gesteld om het beste uit organisaties, management, teams en medewerkers te halen. We bepalen samen die nieuwe stip op de horizon en werken daar samen naar toe.

In het verleden heb ik verschillende uitdagende commerciële- en coachende functies en rollen gehad. Deze ervaring heb ik bij zowel grote- als MKB bedrijven opgedaan. De laatste 10 jaar ben ik werkzaam geweest binnen de logistiek. En daarvoor zowel in het bedrijfsleven, maar ook in de zorg en overheid. Ik haal de meeste energie uit het motiveren en coachen van mensen en teams. Dit heeft er toe geleid dat ik in 2018 PB opgericht heb.

Persoonlijk

PB onderscheidt zich door zijn persoonlijke aanpak, het out of the box denken en door samen met jou de belangrijkste patronen aan te pakken. En door vervolgens samen toe te werken naar het realiseren van de opgestelde doelen, zowel op de korte- als de langere termijn.

Eigenschappen

Onze klanten en samenwerkingspartners omschrijven ons als: belangstellend, enthousiast, moedig, vriendelijk, eerlijk, doortastend en verbindend. Ze gaan verder waar een ander stopt, zijn pragmatisch, oplossings- en resultaatgericht.

Balans

Samen zetten we de eerste stappen naar betere resultaten, een betere samenwerking, meer betrokkenheid en verbinding. Een lager personeelsverloop, lager ziekteverzuim, meer werkgeluk en een goede balans.

Waarom?

Van ik naar wij
De maatschappij verandert bijzonder snel. Dit vraagt veel van iedereen zijn aanpassingsvermogen. De technologie en processen worden continu verbeterd. De menselijke kant wordt nog wel eens  onvoldoende belicht. Mensen floreren onder druk, echter als de druk te groot wordt slaat het naar de verkeerde kant door. Met alle mogelijke negatieve gevolgen van dien. Hier zetten wij ons graag voor in.

Helpen en meedenken
PB vindt het belangrijk om jou te helpen om dit voor jezelf beter onder controle te krijgen. We gaan samen aan de slag met het vinden van de juiste mindset. Zodat je weer meer innerlijke rust gaat ervaren. We helpen medewerkers, teams en organisaties gelukkiger en succesvoller te zijn.

Meer plezier, geluk en verbinding
Onze aanpak draagt bij aan een betere samenwerking, meer vertrouwen, verbinding en betrokkenheid en een lager personeelsverloop. Het plezier neemt toe, de werkstress neemt af, de productiviteit neemt toe. Men ervaart een betere work-life balance en het ziekteverzuim neemt af.

Hoe?

We starten altijd eerst met een vrijblijvende sparringsessie. Ieder mens is uniek en leert anders, zo geldt dit ook voor ieder team. De echte ontwikkeling en inzichten ontstaan door te werken in het hier en nu. En aan te sluiten bij de ontwikkelbehoefte van het individu of van het team.

Onderscheidend vermogen

PB onderscheidt door zijn persoonlijke aanpak en door verfrissend en vernieuwend te denken en te zijn. We zijn betrokken, doorbreken patronen en verduurzamen de leerdoelen. We werken met een bewezen aanpak waar we ons eigen smaakje aan hebben toegevoegd.

Verandering

Als je weet dat je het anders wilt is de kans groot dat je daar op korte termijn aan wilt gaan werken. Zodra jij er klaar voor bent volgt er een intensieve samenwerking met ons. Dan starten we bijv. met het volgende traject. Speciaal voor jou heeft PB het 1:1 coachingstraject ‘In 3 maanden van persoonlijk lijden naar persoonlijk leiden’ ontwikkeld.

Wat?

We bieden een drietal diensten aan die bijdragen aan het ontwikkelingsproces.

Persoonlijke- en teamcoaching/ontwikkeling. We bieden hier vier trajecten voor aan:

  • 3 maanden – persoonlijke coaching van persoonlijk lijden naar persoonlijk leiden;
  • ½-jaarprogramma – persoonlijk- en team coachtraject/ontwikkeltraject;
  • 1-jaarprogramma – persoonlijk- en team coachtraject en aanvullende diensten;
  • 2-jaarprogramma persoonlijk- en teamcoachtraject, teambuilding Nederland, Belgische Ardennen. Rome of Zuid Spanje en aanvullende diensten.

Tweede
De tweede zijn learning & development workshops en trainingen. Enkele voorbeelden zijn:

  • Ontwikkelen talenten en kwaliteiten;
  • Persoonlijk leiderschap, werkgeluk en werkplezier;
  • Verbeteren van de onderlinge samenwerking;
  • Positief feedbacken.

Derde
De derde pijler is de RealDrives drijfverentest. Er wordt zowel een persoonlijke- als een teamanalyse gemaakt. De resultaten worden besproken met als doel om de onderlinge samenwerking te verbeteren.

Over PB COACHING SOLUTIONS

PB heeft zichzelf ten doel gesteld om het beste uit organisaties, management, teams en medewerkers te halen. We bepalen samen die nieuwe stip op de horizon en werken daar samen naar toe.

MEER OVER PB COACHING SOLUTIONS

Informatie

Diensten

INFO

Adres

Heinenoord
Arie Jongekrijgstraat 12
3274 NB

Gegevens

KvK nummer: 72114428
BTW nummer: NL001638287B72

Contact

+31 (0)6 -14 57 36 14
info@pb-coachingsolutions.nl