OVER PB COACHING SOLUTIONS

PB COACHING SOLUTIONS MAAKT ORGANISATIES, TEAMS EN MEDEWERKERS GELUKKIGER EN SUCCESVOLLER!

Dankzij de unieke combinatie salesmanagement en coaching kunnen wij veel klanten goed helpen en met een passend traject de beste oplossing bieden.

 Patrick Berghout

BUSINESS COACH

Mijn naam is Patrick Berghout, eigenaar van PB Coaching Solutions. PB heeft zichzelf ten doel gesteld om zo veel mogelijk mensen en organisaties gelukkiger en succesvoller te maken.  We bepalen samen die nieuwe stip op de horizon en werken daar samen naar toe.

In het verleden heb ik verschillende uitdagende commerciële- en coachende functies en rollen gehad. Deze ervaring heb ik bij zowel grote- als MKB bedrijven opgedaan. De laatste 10 jaar ben ik werkzaam geweest binnen de logistiek. En daarvoor zowel in het bedrijfsleven, maar ook in de zorg en bij de overheid. Ik haal de meeste energie uit het motiveren en coachen van professionals en teams. Daarom heb ik in 2018 PB Coaching Solutions opgericht.

Wie is de man achter PB Coaching Solutions? Dat is een man die oprecht betrokken is bij alles wat hij doet. Hij is flexibel, creatief, denkt graag met je mee en kan goed buiten de lijntjes denken. Dat geeft vaak de beste uitkomsten en inzichten!

Patrick is niet snel tevreden, gaat voor elke klant voor het beste resultaat, met minder neemt hij geen genoegen. Zijn aanpak is doortastend en weet iedereen snel op zijn gemak te stellen dankzij zijn warme en open karakter. Als echte levensgenieter en reislustig type staat hij al klaar met zijn koffers om samen met jou en jouw team op pad te gaan. Maar ook als het gaat om jouw persoonlijke reis is hij graag jouw reisgenoot zodat je onderweg niets mist en met een mooie ervaring rijker weer verdergaat.

Aan welke coachdoelen werkt PB graag samen met jou?

Persoonlijke coachdoelen hebben te maken met talent- en competentie ontwikkeling, meer controle over jouw leven, balans, loslaten, positieve energie, plezier, werkgeluk en weer kunnen stralen. Bij persoonlijke coaching focussen we ons op loopbaan-, life- en managementcoaching. Daarnaast richten we ons op businesscoaching en het coachen van teams. We worden ingezet bij een verbeter- of verandertrajecten, verbeteren van de samenwerking, een RealDrives drijfverentest of TMA (Talenten Motivatie Analyse).

Bij life-, loopbaan en management coaching werken we met Trello. Je kunt Trello zien als een online leeromgeving. Hier plaatsen we de coachvraag, coachdoel, gespreksverslagen, oefeningen en opdrachten in. Trello zorgt voor meer interactie, betrokkenheid en het vergroot het leerrendement. Voor life coaching werken we o.a. met de TMA Analyse, prioriteiten matrix, het kernkwadrant van Ofman, 360 graden feedback, mindfullness, ACT en NLP technieken. TMA is de meest gewaardeerde test van NL als het gaat om talent- en competentie ontwikkeling en TMA staat voor Talent Motivatie Analyse.

Met loopbaan coaching werk ik met de TMA. Je krijgt toegang tot je eigen dashboard. We kunnen hier verschillende loopbaan testen inzetten.

Voor team coaching werk ik met de aanpak van Floor Daver en Patrick Lencioni. Als gecertificeerd RealDrives trainer zet ik RealDrives ook vaak in tijdens mijn coachtrajecten en trainingen.

De juiste aanpak draagt bij aan een lager ziekteverzuim en personeelsverloop. Een betere samenwerking, hogere productiviteit en meer werkgeluk. Tevreden en gelukkige medewerkers leiden tot meer tevreden klanten en dit leidt weer tot tevreden aandeelhouders.

Waarom?

Van ik naar wij

De maatschappij verandert bijzonder snel. Dit vraagt aanpassingsvermogen. De technologie en processen worden continu verbeterd en daarbij wordt de menselijke kant nog wel eens onvoldoende belicht. Mensen presteren het beste onder druk, maar als de druk te groot wordt slaat het door naar de verkeerde kant. Wij zetten ons in om de negatieve gevolgen hiervan om te zetten naar positieve.

Helpen en meedenken

PB Coaching Solutions vindt het belangrijk om jou te helpen en ervoor te zorgen dat jij ervaart dat je controle hebt. We gaan samen aan de slag met het vinden van de juiste mindset, zodat je weer meer innerlijke rust gaat ervaren. Hiermee helpen we medewerkers, teams en organisaties gelukkiger en succesvoller te zijn.

Meer plezier, geluk en verbinding

Onze aanpak draagt bij aan een betere samenwerking, meer vertrouwen, verbinding en betrokkenheid en een lager personeelsverloop. Het werkplezier neemt toe, de werkstress neemt af en de productiviteit neemt toe. Je team ervaart een betere balans in werk en privé; hierdoor neemt het ziekteverzuim af.

Hoe?

Hoe werken wij? Elk traject starten we met een vrijblijvende sparringsessie. Ieder mens is uniek, leert anders en heeft andere doelen. Dat geldt ook voor teams. De echte ontwikkeling en inzichten ontstaan door te werken in het hier en nu en aan te sluiten bij de ontwikkelbehoefte van het individu of van het team.

Dankzij onze persoonlijke aanpak en door met een frisse blik te kijken en ‘out of the box’ te denken bereiken wij veel. We zijn betrokken, doorbreken patronen en verduurzamen de leerdoelen. We werken met een bewezen aanpak met een PB Coaching Solution sausje eroverheen.

Als je weet dat het vanaf nu anders moet gaan wil je op korte termijn starten met de nieuwe reis. Als jij “ja” zegt gaan we van start met het traject wat het beste aansluit op jouw wensen en doelen. Wij hebben bijvoorbeeld een “In drie maanden van persoonlijk lijden naar persoonlijk leiden” coachingstraject ontwikkeld. Interesse? Neem contact met ons op, dan vertellen we je meer.

Wat?

We bieden een drietal diensten aan die bijdragen aan het ontwikkelingsproces.

Persoonlijke ontwikkeling, teamcoaching en teamontwikkeling. We bieden hier vier trajecten voor aan met verschillende lengtes:

  • drie maanden – persoonlijke coaching van ‘persoonlijk lijden naar persoonlijk leiden’;
  • ½-jaarprogramma – persoonlijk- en teamcoachingtraject/ontwikkeltraject;
  • 1-jaarprogramma – persoonlijk- en teamcoachingtraject en aanvullende diensten;
  • 2-jaarprogramma – persoonlijk- en teamcoachingtraject, teambuilding Nederland, Belgische Ardennen, Rome of Zuid-Spanje en aanvullende diensten.

Workshops en trainingen. Enkele voorbeelden zijn:

  • Ontwikkelen van talenten en kwaliteiten;
  • Persoonlijk leiderschap, werkgeluk en werkplezier;
  • Verbeteren van de onderlinge samenwerking;
  • Positief feedbacken.

Testen, zoals de RealDrives drijfverentest en TMA.

Er wordt zowel een persoonlijke- als een teamanalyse gemaakt. Wat zijn de persoonlijke drijfveren, motivaties en kwaliteiten? De analyse geeft een objectief beeld, zonder oordeel.

De resultaten worden besproken met als doel om de onderlinge samenwerking te verbeteren.

Partners van PB Coaching Solutions

Ik heb PB Coaching Solutions opgericht om als coach aan de slag te gaan om mensen weer in hun kracht te zetten, zowel privé als zakelijk. Om alle soorten klanten, particulieren en zakelijk, een passend traject te kunnen bieden heb ik een team van professionals om mij heen verzameld met wie ik graag samenwerk.

Als team kunnen we nu ook grote opdrachten oppakken en ook sommige testen laat ik uitvoeren door gecertificeerde partners.

2C&More

2C& More wil het beste in mensen en organisaties naar boven halen: door hen te begeleiden als interim-professional, coach- of solvingspecialist. We helpen onbenutte kansen te verzilveren; ontwikkeling is dan een natuurlijk gevolg. De resultaten die we samen met onze klanten boeken, bieden ruimte om bij te dragen aan de ontwikkeling van Nederland.

Appical

Appical is een software ontwikkelbedrijf. Appical wil met zijn software het volgende doel realiseren: de essentie van je organisatie direct in het hart van je nieuwe medewerker. Het is hun missie om werkgevers te helpen bij het aantrekken en behouden van het beste talent, ze succesvol en ambassadeur te maken.

Ontvang ons gratis E-magazine!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.