WIL JIJ SPECIFIEKE INFORMATIE OVER EEN BEPAALDE TEST ONTVANGEN?

Testen geven inzicht. De uitslag van een test geeft waardevolle informatie als ondersteuning van jouw persoonlijke ontwikkeling en is het startpunt van jouw nieuwe reis. Laat je door ons testen als start van jouw persoonlijke reis. De testen kunnen ook heel goed ingezet worden voor de ontwikkeling van het team.

Gratis sparringsessie?

Wil jij een gevalideerde test doen en wil je hierover sparren met een professional?

Of volg mij op LinkedIn en Instagram

TMA, Talenten Motivatie Analyse

 • 22 drijfveren, 44 talenten en 53 competenties
 • Analyse is positief en veroordeelt niet
 • Inzicht in willen, kunnen en moeten
 • Betere balans en meer geluk

RealDrives

 • Wat zijn drijfveren?
 • Inzicht in je eigen drijfveren
 • Energie, motivatie en samenwerken
 • Jouw team, jouw taak en jij als manager

Verzuimmeting

 • Verzuimwinst van 25%
 • Extra productiviteit van 5%
 • Welzijn verhogen en meer werkgeluk
 • Betere resultaten

Meer informatie opvragen

Ben jij het gevoel van blijdschap kwijt? Kost je werk vooral energie en levert het je weinig voldoening meer op? Loopt het binnen jouw team stroef en staan de neuzen niet meer dezelfde kant op?

Dankzij het afnemen van één of meerdere testen krijgen wij een heel goed en gedetailleerd beeld van wat jij wilt maar ook waar het team behoefte aan heeft. Dit is de basis voor een eerste stap naar de beste versie van jezelf.

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan; wij helpen je graag!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

GUN JIJ JEZELF DEZE MOOIE PERSOONLIJKE ONTWIKKELREIS NAAR ANDALUSIË VAN 12 TOT 17 MEI 2022?

Plezier maken en genieten staan voorop! Gun jezelf de luxe van rust, ruimte en tijd. Is het de hoogste tijd voor verandering? Boek een reis en ontdek wie je bent en wie je wilt zijn. Een verandering inzetten tijdens de sleur van alledag is niet eenvoudig. Als je hier letterlijk en figuurlijk uitstapt ontstaat rust en ruimte. En voldoende tijd. Tijd voor jezelf.

Malaga, de mooie provincie in Andalusië. Onder de Spaanse zon vind je naast rust en ruimte de schitterende natuur en heerlijke cultuur. Ga je met ons mee?

Andere diensten

Trainingen

Tijdens de sessies van loopbaanbegeleiding helpen we jouw om meer vanuit je drijfveren en talenten te werken. Je vergroot je werkplezier en ervaart meer voldoening. Bij life coaching kijken we hoe jij rust, ruimte en overzicht kunt creëren in je leven, zowel zakelijk- als privé. We doen dit door je inzicht te geven in hoe jij handelt en waarom.

Wanneer jij inzicht hebt in wat je voelt, wat je denkt en hoe je handelt en waarom, dan kun je gerichte stappen zetten in een nieuwe richting. Als jij weet wat jou belemmert in je persoonlijke ontwikkeling en hoe jij mogelijk jezelf tegenwerkt, kun je dit gedrag gaan erkennen en veranderen.

Bij managementcoaching hebben we ook met andere coachvragen en doelen te maken, dit is vaak terug te leiden naar het bovenstaande Zie voor meer informatie deze pagina.

Persoonlijke coaching

Teams zijn de bouwstenen van de organisatie. Tijdens de teambuildingsdagen en teamcoach sparringssessies achterhalen we waar de belangrijkste pijnpunten in het team liggen. Is dit op het gebied van vertrouwen, conflicten, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en/of resultaat?

Om een topteam te kunnen realiseren dienen alle vijf de ingrediënten op orde te zijn. Het team zal elkaar steeds beter gaan aanvullen en gebruik maken van elkaars talenten. Tijdens dit ontwikkelingsproces richten we ons in het bijzonder op de teamdoelen en werken samen naar het gewenste resultaat toe, zonder de individuele doelen hierbij uit het oog te verliezen.

Teamcoaching

Businesscoaching is de meest zakelijke manier van coachen. Wij helpen managers en ondernemers met het geven van de gewenste focus, concretiseren van doelen en het bepalen van de juiste prioriteiten. Waar loop je tegenaan, wat zijn uitdagingen en waar liggen kansen?

Patrick heeft zelf ruim 20 jaar ervaring als sales professional, salesmanager en coach en weet als geen ander wat de pijnpunten kunnen zijn maar juist ook waar je winst kunt behalen. Dankzij businesscoaching behaal jij sneller en op een efficiënte manier jouw doelen en ziet jouw team jou als de inspirator. Of wil je dat het team juist de inspirator is?

Ben jij een startende- of ervaren ondernemer of manager en wil je niet voor alles opnieuw het wiel uitvinden? We gaan graag met je aan de slag zodat jij een vliegende start maakt op jouw reis als ondernemer of sneller de gewenste herstart kunt maken.

Ontvang ons gratis E-magazine!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.