WIL JIJ SPECIFIEKE INFORMATIE OVER EEN BEPAALDE TEST ONTVANGEN?

Testen geven inzicht. De uitslag van een test geeft waardevolle informatie als ondersteuning van jouw persoonlijke ontwikkeling en is het startpunt van jouw nieuwe reis. Laat je door ons testen als start van jouw persoonlijke reis. De testen kunnen ook heel goed ingezet worden voor de ontwikkeling van het team.

Gratis sparringssessie?

Loop jij vast in je leven of werk en wil je hierover sparren met een professional? Vul je gegevens in, dan plannen we een ‘gratis’ kennismaking in van 30 minuten. Deze sessie vindt plaats via Zoom, Teams of Skype of door gewoon te bellen. Net wat jij fijn vindt; de keuze is aan jou!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

RealDrives

 • Wat zijn drijfveren?
 • Inzicht in je eigen drijfveren
 • Energie, motivatie en samenwerken
 • Jouw team, jouw taak en jij als manager

TMA, Talenten Motivatie Analyse

 • 22 drijfveren, 44 talenten en 53 competenties
 • Analyse is positief en veroordeelt niet
 • Inzicht in willen, kunnen en moeten
 • Betere balans en meer geluk

Verzuimmeting

 • Verzuimwinst van 25%
 • Extra productiviteit van 5%
 • Welzijn verhogen en meer werkgeluk
 • Betere resultaten

Meer informatie opvragen

Ben jij het gevoel van blijdschap kwijt? Kost je werk vooral energie en levert het je weinig voldoening meer op? Loopt het binnen jouw team stroef en staan de neuzen niet meer dezelfde kant op?

Dankzij het afnemen van één of meerdere testen krijgen wij een heel goed en gedetailleerd beeld van wat jij wilt maar ook waar het team behoefte aan heeft. Dit is de basis voor een eerste stap naar de beste versie van jezelf.

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan; wij helpen je graag!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Rust, ruimte, tijd

Tijdens mijn eigen loopbaanreis heb ik altijd met veel plezier salesmanagement rollen vervuld, waarvan de laatste 10 jaar in de logistiek. Tijdens deze laatste jaren in loondienst ging mijn interesse steeds meer uit naar coaching. Ik zelf haal de meeste energie uit het motiveren en coachen van mensen en teams. Het is dan ook niet zo gek dat ik in 2018 PB Coaching Solutions heb opgericht.

Inmiddels heb ik een vast team van gespecialiseerde coaches om mij heen verzameld met wie ik mooie opdrachten kan vervullen. Ik denk graag in oplossingen, vandaar ook de term Solutions in mijn bedrijfsnaam. Soms ligt de oplossing voor het grijpen, soms is een volledig ‘out of the box’ oplossing’ nodig. Maar waar wij altijd voor staan: elke klant krijgt een oplossing op maat, de beste oplossing. Ga je mee op reis?

Andere diensten

Trainingen

Onze trainingen zijn praktisch, interactief en ervaringsgericht. Een training duurt minimaal een dagdeel, maar bestaat vaak uit meerdere dagdelen. Je doet nieuwe kennis en vaardigheden op waarmee we uitgebreid oefenen.

Onze workshops kun je boeken voor de tijd van minimaal twee uur.

Ons aanbod van trainingen en workshops is altijd op maat. We komen graag met je in gesprek om te inventariseren wat jullie behoeftes en doelen voor de workshop of training zijn. Na dit gesprek komen we met een programmavoorstel wat voldoet aan jullie wensen.

Persoonlijke coaching

Tijdens de sessies van loopbaanbegeleiding en life-coaching kijken we hoe jij rust, ruimte en overzicht kunt creëren in je leven, zowel zakelijk- als privé. We doen dit door je inzicht te geven in hoe jij handelt en waarom.

Wanneer jij inzicht hebt in wat je voelt, wat je denkt en hoe je handelt en waarom, dan kun je gerichte stappen zetten in een nieuwe richting. Als jij weet wat jou belemmert in je persoonlijke ontwikkeling en hoe jij mogelijk jezelf tegenwerkt, kun je dit gedrag gaan erkennen en veranderen.

Bij managementcoaching hebben we ook met andere coachvragen en doelen te maken, dit is vaak terug te leiden naar het bovenstaande.

Teamcoaching

Teams zijn de bouwstenen van de organisatie. Tijdens de teambuilding- en sparringssessies achterhalen we waar de belangrijkste pijnpunten in het team liggen. Is dit op het gebied van vertrouwen, conflicten, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en/of resultaat?

Om een topteam te kunnen realiseren dienen alle vijf de ingrediënten op orde te zijn. Het team zal elkaar steeds beter gaan aanvullen en gebruik maken van elkaars talenten. Tijdens dit ontwikkelingsproces richten we ons in het bijzonder op de teamdoelen en werken samen naar het gewenste resultaat toe, zonder de individuele doelen hierbij uit het oog te verliezen.

Ontvang ons gratis E-magazine!