(ook online) Life coaching

LIFE COACHING IS BEDOELD VOOR IEDEREEN DIE ANTWOORD WIL KRIJGEN OP DRIE BELANGRIJKE LEVENSVRAGEN

Voor wie is Life Coaching?
Life Coaching is bedoeld voor iedereen die antwoord wil krijgen op drie belangrijke levensvragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Je kunt uitdagingen ervaren in je privéleven, op het werk, in je persoonlijkheid of een combinatie daarvan. We zijn vaak op zoek naar meer balans en regie in ons leven. Dit is waar we met Life Coaching mee aan de slag gaan, dus ook met het verbeteren van je persoonlijke situatie. 

Verandering
Ons onderbewuste bepaalt voor 95% ons denken, voelen en doen. Wanneer je tegen een probleem of situatie aanloopt die je wilt veranderen, probeer je dit op te lossen op de manier die je het beste kent. Helaas werkt dit niet altijd, bij coaching gaan we onderzoeken wat voor jou wel werkt. We gaan je bewuste en onbewuste brein aanspreken op de gewenste verandering. Door de kracht van de herhaling zal dit uiteindelijk tot de gewenste verandering in je denken, voelen en doen gaan leiden.

3 maanden
Speciaal voor jou heeft PB het 1:1 coachingstraject ‘In 3 maanden van persoonlijk lijden naar persoonlijk leiden’ ontwikkeld. De structuur en aanpak vind je ook terug op deze pagina. Een andere opzet en structuur behoren ook zeker tot de mogelijkheden. Wel of geen Corona, PB helpt je graag verder.

Steeds meer mensen hebben moeite de dagelijkse activiteiten met elkaar te combineren, blijkt ook uit onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau. We gaan hier samen aan werken, zodat jouw leven weer leuker wordt.

De echte ontwikkeling ontstaat pas echt als je het zelf ook wil en in beweging komt. En ook echt verantwoordelijkheid en eigenaarschap laat zien in relatie tot je coachdoel.

Tarieven

Vul hieronder uw e-mailadres in en de tarieven worden per e-mail verzonden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Redenen

Waarom Life Coaching?

 • Te hoge stress ervaren;
 • De werk en/of privé balans is verstoord;
 • Vastlopen in carriere en/of mogelijke vervolgstappen;

 • Te weinig dingen doen die energie en geluk geven;
 • Om een burn-out te voorkomen of om eruit te komen;
 • De wil om te veranderen, maar het lukt niet;

 • Perfectionistisch en erg kritisch zijn en niet kunnen genieten;
 • Het lukt niet om dingen los te laten;
 • Plannen niet om kunnen zetten in actie en realistische doelen.

Resultaat

Wat mag je na het traject verwachten?

 • Meer persoonlijk leiderschap;
 • Beter grenzen weten te stellen;
 • Betere omgang met tegenslagen;
 • De juiste mindset;
 • Inzicht eigen normen en waarden;
 • Motivatie om je drijfveren in te zetten;
 • Een verbeterde werk-privé balans;
 • Meer plezier en geluk;
 • Beter je kwaliteiten, talenten en valkuilen kennen.

Duur

 • We bieden een speciaal traject ‘In 3 maanden van persoonlijk lijden naar persoonlijk leiden’ aan. De duur is ook afhankelijk van jouw persoonlijk leiderschap, verantwoordelijkheid en eigenaarschap tijdens het traject;
 • We bepalen samen een meetlat, maken een plan van aanpak en maken dit SMART. Onze gemaakte afspraken en voortgang bewaken we in een tool. We sluiten het traject af met een evaluatie.

Vraag bij interesse nu een ‘gratis’ sparringssessie aan.

Structuur

Hoe ziet een samenwerking met PB Coaching Solutions er precies uit? De volgende structuur is bijv. een goede optie.

Je maakt als eerste de RealDrives drijfverentest. Samen bespreken we in een vertrouwelijke setting de uitkomsten. En hoe je invulling krijgt in jouw persoonlijke 1 :1 coachingstraject.

Wat vind je van het idee om samen een live-dag in te plannen? Dit is natuurlijk geen must. De ervaring leert ons wel dat een live-dag zo zijn vruchten afwerpt. Op een inspirerende locatie achterhalen we jouw coachvraag. En maken vervolgens een plan van aanpak. Inclusief de doelen en tijdsplanning. Doordat je weg bent uit je dagelijkse omgeving krijg je de juiste energie, focus en inspiratie.

In de 60 tot 75-minuten durende online of live sessies gaan we direct naar de kern van jouw vragen en krijg je praktische handvatten om het heft (terug) in handen te nemen. Na afloop krijg je de audio-bestanden of het verslag toegestuurd als persoonlijke ‘inspiratiesessie’.

Na afloop van het traject evalueren we zowel persoonlijk als schriftelijk met jou als opdrachtgever. We willen graag weten wat de coaching jou gebracht heeft; wat vind je positief en wat kan beter? Hiernaast evalueren we hoe het geleerde verder geborgd, dan wel gemonitord kan worden. En wat wij kunnen doen om jou daarbij te helpen.

Gratis coaching- of sparringssessie?

Vul je gegevens in en dan plannen we eerst een telefonische kennismaking in. Daarna vindt er (vanwege Corona) een gratis sessie plaats via Zoom of Skype.
Een laagdrempelige manier om kennis te maken met coaching, zonder ergens aan vast te zitten.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DIENSTEN

Voor wie is Life Coaching?

Life Coaching is bedoeld voor iedereen die antwoord wil krijgen op drie belangrijke levensvragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Je kunt uitdagingen ervaren in je privéleven, op het werk, in je persoonlijkheid of een combinatie daarvan. We zijn vaak op zoek naar meer balans en regie in ons leven. Dit is waar we met Life Coaching mee aan de slag gaan, dus ook met het verbeteren van je persoonlijke situatie.

Onderlinge samenwerking in het team


Teams vormen de bouwstenen van de organisatie. Vertrouwen, openheid, betrokkenheid, gelijkheid, elkaar aanvoelen en duidelijke afspraken zijn belangrijke ingrediënten voor een succesvol team. In hoeverre gebeurt dit al?

Teambuilding in Nederland of buitenland

We nemen het team graag mee op een inspirerende ontdekkingsreis, omdat het team dit verdiend en het de samenwerking ten goede komt. We blijven in Nederland of reizen af naar de Belgische Ardennen, Rome of het Zuid Spaanse Andalusië. De voordelen van het afreizen naar het zuiden zijn divers. Alleen de zon doet al heel veel goeds.

Over PB COACHING SOLUTIONS

PB heeft zichzelf ten doel gesteld om het beste uit organisaties, management, teams en medewerkers te halen. We bepalen samen die nieuwe stip op de horizon en werken daar samen naar toe.

MEER OVER PB COACHING SOLUTIONS

Informatie

Diensten

INFO

Adres

Heinenoord
Arie Jongekrijgstraat 12
3274 NB

Gegevens

KvK nummer: 72114428
BTW nummer: NL001638287B72

Contact

+31 (0)6 -14 57 36 14
info@pb-coachingsolutions.nl