DIENSTEN

ONZE DIENSTEN ZIJN ZOWEL ALS LOSSE MODULES OF ÉÉN VOLLEDIG TRAJECT TE BOEKEN.

COACHING

Het doel van coaching is je te begeleiden met je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei in je werk en in je leven. Je merkt dat je meer regie krijgt op nieuwe en lastige situaties. Dankzij coaching zul je met meer plezier, zelfvertrouwen en succes werken, communiceren, samenwerken of leidinggeven en je persoonlijke en zakelijke doelen halen.

TRAINING

We geven geen tarieven weer op onze site, aangezien we met programma’s op maat werken. Het is wel mogelijk om alvast een indicatief tarief aan te vragen. Om tot het juiste offerte voorstel te komen zullen we eerst samen met elkaar in gesprek gaan om de doelen in kaart te brengen.

TESTING

PB werkt met een bewezen aanpak. We hebben hier ons eigen smaakje aan toegevoegd. De programma’s worden flexibel ingericht. Het belangrijkste is dat we aansluiten bij de ontwikkelbehoefte van het individu of team.

Klik op een van de afbeeldingen, als je meer wilt weten over onze diensten.

Voor wie is Life Coaching?

Life Coaching is bedoeld voor iedereen die antwoord wil krijgen op drie belangrijke levensvragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Je kunt uitdagingen ervaren in je privéleven, op het werk, in je persoonlijkheid of een combinatie daarvan. We zijn vaak op zoek naar meer balans en regie in ons leven. Dit is waar we met Life Coaching mee aan de slag gaan, dus ook met het verbeteren van je persoonlijke situatie.

Onderlinge samenwerking in het team


Teams vormen de bouwstenen van de organisatie. Vertrouwen, openheid, betrokkenheid, gelijkheid, elkaar aanvoelen en duidelijke afspraken zijn belangrijke ingrediënten voor een succesvol team. In hoeverre gebeurt dit al?

Teambuilding in Nederland of buitenland

We nemen het team graag mee op een inspirerende ontdekkingsreis, omdat het team dit verdiend en het de samenwerking ten goede komt. We blijven in Nederland of reizen af naar de Belgische Ardennen, Rome of het Zuid Spaanse Andalusië. De voordelen van het afreizen naar het zuiden zijn divers. Alleen de zon doet al heel veel goeds.

Wil je zo nu en dan tips otvangen over persoonlijk leiderschap, life coaching, teamontwikkeling en werkgeluk?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Over PB COACHING SOLUTIONS

PB heeft zichzelf ten doel gesteld om het beste uit organisaties, management, teams en medewerkers te halen. We bepalen samen die nieuwe stip op de horizon en werken daar samen naar toe.

MEER OVER PB COACHING SOLUTIONS

Informatie

Diensten

INFO

Adres

Heinenoord
Arie Jongekrijgstraat 12
3274 NB

Gegevens

KvK nummer: 72114428
BTW nummer: NL001638287B72

Contact

+31 (0)6 -14 57 36 14
info@pb-coachingsolutions.nl