Blog

Op deze pagina staan onze blogartikelen. Bijvoorbeeld over perfectionisme of de omgang met mentale weerbaarheid. Maar ook over de 5 bekendste problemen en oplossingen in teams en over RealDrives. We bieden een persoonlijke reis die over ontwikkeling en groei gaat. Een reis die voor nieuwe inzichten en ervaringen zorgt zowel op persoonlijk- als op team niveau. Een reis die een betere versie maakt van iedereen die kiest voor een persoonlijke groei en ontwikkeling.

Lees meer over:

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

TEAM ONTWIKKELING

OVERIGE

Diensten

COACHING

Met coachen helpen we jou als ondernemer, manager, professional of als team het gewenste doel te realiseren en we helpen jou jezelf verder te ontwikkelen.

Dit doen we door jou te inspireren, activeren, motiveren en door je te steunen.

TRAINING

Onze trainingen zijn praktisch, interactief en ervaringsgericht. Een training duurt minimaal een dagdeel, maar bestaat vaak uit meerdere dagdelen. Je doet nieuwe kennis en vaardigheden. We gaan hier ook mee oefenen.

Onze workshops zijn voor minimaal 2 uur te boeken.

TMA EN ANDERE TESTEN

TMA staat voor Talenten Motivatie Analyse. De TMA methode is het complete Talent Management Systeem op basis van positieve psychologie, gebruikt voor werving, selectie, ontwikkeling en loopbaanadvies. Zowel voor individuen als teams.

TMA  integreert 6 talentdimensies, 22 drijfveren, 44 talenten en 53 competenties.

Ontvang ons gratis E-magazine!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.